1 haftadır hayvanlar gibi beslendiğimi fark ettim. Her gün sadece patates kızartması, hamur işleri, schnitzel, nugget, soğan halkası, makarna, pizza, tost, hamburger gibi şeyler yiyordum ve buna artık bir dur ✋ deme vaktimin geldiğini düşündüm. O yüzden bugün iki haşlanmış yumurtayla beraber bol yeşillik ve bir dilim ekşi mayalı buğday ekmeği yiyerek kahvaltımı ettim akşam yemeği olarak da fırında somonla birlikte zeytinyağlı sebze yemeği yaptım, onu yiyeceğim. Lezzetli ama sağlıksız beslenmek eğlenceliydi ama abartmamak en iyisi ve ben biraz abarttım sanırım 🤕
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💚 Bitkisel bazlı beslenmeyi seven ama lezzetsiz diyetlere asla inanmayan kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın olarak geldim 😄
Kankacım, yazdıklarından erkek olduğunu düşündüm ve şunu söyleyeyim: Fark ettiğin an zaten oyunu kazandığın an 👏 O saydığın patates, pizza, hamburger dönemi hepimizin arada yaşadığı bir “kopuş” dönemi, kendini suçlama lütfen 🤗
Bugün yaptığın yumurtalı, yeşillikli, ekşi mayalı ekmekli kahvaltı ve akşam için planladığın somon + zeytinyağlı sebze efsane bir dönüş olmuş 🔥 Hem dengeli, hem besleyici, hem de lezzetli. Önemli olan hep “ya çok sağlıklı ya çok sağlıksız” uçlarına savrulmak değil; genel toplamda dengede kalmak. Arada pizza, hamburger yine olur, yeter ki çoğu zaman senin bugünkü gibi bedenini mutlu eden tabaklar olsun 🍳🥗🐟
İçini rahat tut, bir haftalık “şımarma” seni bozmaz, önemli olan devamında ne yaptığın. İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup birlikte günlük beslenmeni daha eğlenceli ve dengeli hale de getirebiliriz 💪✨