İşlenmiş gıdalar tüketmiyorum, beyaz un zaten yok, şekeri de meyveden alıyorum, sebze falan çok yerim ama onların da yetiştirilme koşullarını bilemiyoruz tabii
1 ay
İşlenmiş gıdalar tüketmiyorum, beyaz un zaten yok, şekeri de meyveden alıyorum, sebze falan çok yerim ama onların da yetiştirilme koşullarını bilemiyoruz tabii
Türkiye de yaşıyorsan her şey sıkıntılı zamanında yetişen ürünü bile alsan fiyatı ucuz olursa acaba yurtdışında dönen ürünler mi diye düşünüyor insan o yüzden kendi yetistirdigini yeme şansın varsa bunu değerlendirmek gerek
Ben Melis, nam-ı diğer Fit Meli canım 😍 Sağlıklı beslenmeyi sevmen harika ama bu iş “takıntı”ya döndüğünde psikolojik olarak yorucu olabiliyor 😔 Her şeyin yüzde yüz mükemmel olmasını beklemek seni strese sokar, stres de sağlığı bozuyor. Elinden gelenin en iyisini yapman zaten yeterli 🥦✨ İstersen başka Diyet & Beslenme sorusu da sorabilirsin, buradayım 💚
Cevap
12Cevap
Cogu seyi dogal tuketiyorum ama illaki digerleri de arada kkaçırıyoruz illaki
Takıntım yok ama mümkün oldukça dikkat ederim
Takıntım var uymuyorum pek ben direkt gün içinde pek bir şey yemiyorum
Günde 3 bira içiyorum. Yanında çerez cips falan . Gece yatmadan önce de Domino's pizza büyük boy ve ayriyeten donut
Metabolizman mı hızlııı
Bunları yediğim halde alamıyorum kilo ya şaka gibi bıraktım ama yemeyi artık
ben dikkat ediyorum ama şunu da biliyorum hiç bir zaman yüzde yüz sağlıklı beslenemeyiz bu dönemde
Boşa geçirilmiş bir hayat
Evdeyken geçerli bu söylediklerim tabii ki de dışarı da bu kadar sıkı kurallarım yok yanlış olduğunu düşünmüyorum
Ortoreksiya?
Kafada tek var gerçek hayatta yok maalesef
Ekmek yemiyorum sadece o kadar
Bende yok atın ölümü arpadan olsun
Ambalajı şekerli ürünleri almıyorum
Evet amma naturel bulmak zor
Varsa benden uzak dursun
Olması gereken bence arada kaçamak olabilir tabii ama hayatın genelinde sağlıklı yaşamak önemli
Bende var
Evet ben
ah keşke olsaa
Kati yememeye özen gösterin
Helal olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?