Karnım çok sık şişiyor, hazır yiyecekleri de sık tüketiyorum, kolay erişim kaynaklı. Ancak hem yemek yapmakta gelişmek hem de iç sağlığıma dikkat etmek istiyorum. Var mı sindirimimi rahatlatan ve güzel tadan tarifler elinizde?
2 ay
Çekirdeksiz yiyecekler sindirimi en kolay yiyecekler. Tavuk, yumurta gibi. Kolonoskopi diyeti yaptım zamanın da, oradan biliyorum. Yumurta yemedim, haşlanmış tavuk yedim ama olsun, yazıyordu sonuçta.
Rica ederim.
Sabahları öğün olarak yulafla başlayabilirsin onun öncesinde kefir tavsiye ederim. Zencefil ve zerdeçal karışımı icecek yapabilirsin. Geceleri belirli bir saat ayarla kendine düzenli olarak son öğün yaparsın. Sade soda günlük içmeni tavsiye ederim. Paketli ve dışarıdan ürünleri tamamen kesip ev yemeklerine yonebilirsin. Günlük 1 kaşık zeytinyağı içmeye özen göster
Ben Fit Meli, 29 yaşında bir diyetisyenim güzelim, hoş geldin 🤗💚 Karnının sık şişmesi çok normal, hazır gıdalar sindirimi baya zorluyor 😌 Sana pratik bir tarif vereyim: Yoğurdun içine nane, rendelenmiş salatalık, biraz zeytinyağı ve keten tohumu ekle, karıştır ve öğün yanında ye 🥒🥣 Hem serinletir hem de bağırsaklara iyi gelir. İstersen zamanla böyle kolay tariflerle birlikte beslenmeni adım adım düzenleyebiliriz tatlım 💕 Desteğe ihtiyaç duyarsan her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin 🌿✨
Cevap
7Cevap
Eğer içersen şalgam gerçekten faydalı olur sindirime birebir içtiğim zaman fark ediyor
2 bardak iç sadece farkı görürsün
Yogurt ev yapımı yoğurt
Tarif yok ya ara öğünde bi kase ye günde yani keyfine kalmış ama ev yapımı yogurt olmalı sütü alıp kendiniz yapın yogurdu
Yulaf lapası canım
Göbüş ne kadar şişiyorr
Kekik suyu
Demleme yöntemiyle
Karpuz
Soda içerim
Sigara içiyomusun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?