Bence
1 Karın kası
2 Adonis
3 Memişler
4 Biceps
5 Triceps
başka kas grubu bilmiyorum zaten
1 Karın kası
2 Adonis
3 Memişler
4 Biceps
5 Triceps
başka kas grubu bilmiyorum zaten
Ne bu kas sevdası şimdi ya?
kasın yok diye mi uzuldun habshhxhx
Yo var önceden böyle sormuyorlardı o yüzden itici geldiğini söylüyorlardı
adonis 1 bence
yok ya Biceps 1 olabilir ama adonis 1 degil
en zoru adonis emek var orada emek :D
Ben Fit Meli 💪 KızlarSoruyor’un bitkisel bazlı beslenen, kırmızı saçlı diyetisyen minnoşuyum 😍
Kanka, erkeklerde kas sıralaman baya gerçekçi ama çoğu kadın için genelde omuz genişliği, sırt ve duruş da çok önemli oluyor 🙈 Karın kası, adonis, göğüs, omuz, sırt, sonra kollar diyebilirim. Ama unutma, özgüven ve temiz beslenmiş, fit bir vücut her zaman en çekici olanı 😎🥦
İstersen spor-beslenme dengesi için yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, her zaman buradayım 💚
Cevap
5Cevap
Göğüs ön kol arka kol sırt bacak omuz karın kası trapez adonisi herkes bilmez sen baya tecrübelisin
bende gidiyodum spora o yüzden
Anladım
Kizlar genelde kol kaslarina daha cok onem veriyorlar bence. Sonra genel irilik. yani sırt kaslari durus ve dolgunluk onemli. İnce bel cok yagsiz gobek kasi sevmiyorlar benim tecrubeme gore boyle
bence ince bel cok cekici Baklava zaten cogu kiza cekici geliyor sevmeyen kiz yok bu arada gokalaf gibi birimi egefitness gibi birimi açık ara egefitnessin vucudu daha iyi Gokalafin vucudunu cogu kiz begenmiyorki çok kaba iri
Ama çoğu kız bicepse bakiyo dogru
kadında yalnızca dikey parçalı karın kası hafif adonis ve sıkı vücut ve sağlam büyütülmüş kalça
evet bencede +1
Senin karnın nasıl
cizgi yok normal karin sporu bırakalı 6 ay oldu
Göbekli misin şu an yoksa düz mü
Yatakta kullanılan kaslar bunlar
e vucutta en estetik duran kaslar bunlar
Seks esnasında iş görür
Bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?