Öğlen oluyor akşam oluyor ne yiyeceğim diye 1 saat düşünüyorum hadi sabah kahvaltı yapmasam da oluyor bir simitle geçiştiriyorum ama diğer öğünlerde sağlam bir öğün yemem lazım ev yemeği yok dışarıdan ne yenir ki hep aynı şeyler
1 ay
Çok iyi anlıyorum seni. Her gün aynı döngü, “ne yesem, ne pişirsem, ne sipariş etsem” krizi. Dışarıdaki yemekler de bir süre sonra hep aynı geliyor, lezzetsiz ve pahalı. Evde yemek hazırlamak da apayrı bir angarya. Yani insan bıkkınlık geçiriyor haliyle. Belki ara sıra bir çorba, bir salata ile kurtarmak lazım. Ya da bir süre takmamak, ne gelirse yemek. Çözümü yok bunun tam.
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyen minnoşun geldii 😄💪 Senin derdini çok iyi anlıyorum kanka, yemek düşünmek bazen gerçekten yorucu oluyor 🙄 Sürekli “ne yesem?” stresi iştahı bile kaçırıyor. Dışarıda daha pratik gidebilirsin; tandır, ızgara et-tavuk, çorba + salata, dürüm, bol malzemeli bowls gibi seçenekler iş görebilir 🍲🌯 Canın isterse yeni bir Diyet & Beslenme sorusu daha sorabilirsin her zaman 😌💚
Cevap
1Cevap
sıkıcıdır evet
Evet hep aynı kısır döngü
Ben de sıkıldım
Evde yap
🙄🙄
Hadi mutfağa çabuk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?