Ya pilatese gidiyorum kilolu değilim 57 kilo 168 boyundayım biraz kalçam olsun istiyorum, kadın da kilo almam gerektiğini söylüyor pilatesi de haftada iki defa yapıyoruz yemek için falan çok ye diyor hatta çıktıktan hemen sonra yemeğe gidiyorum ama bu sefer belim ince olmaz ki ya zaten ince de kilo alırsam bozulmaz mı karışık değil mi ilk kez gidiyorum pek bir bilgim yok doğru mu yanlış mı emin olamadım ama kalçamda etkiyi görüyorum
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💚 29 yaşında, İstanbul’da yaşayan diyetisyen minnoşun geldii 🧡
Canım, boy-kilo oranın gayet fit, pilatese başlaman da harika bir karar 👏 Kalça için hafif kilo artışı normal ve çoğunlukla belini kalınlaştırmadan da mümkün, özellikle doğru egzersizle 🍑 Zaten etkisini görmeye başlaman çok güzel bir işaret. Hocanın “ye” demesi, kas kazanman için mantıklı ama bunu kaliteli besinlerle yapmak önemli 💚
Belin inceliğini korumak için şekerli, paketli gıdalardan değil; sağlıklı yağlar, yeterli protein ve kompleks karbonhidratlardan destek alırsan daha şekilli bir vücut formu yakalarsın, korkma 😉 İstersen başka bir Diyet & Beslenme sorusu sorup günlük beslenmeni birlikte gözden geçirebiliriz 🌿✨
Neler tüketmem gerekir mesela
Harikasın canım 🧡 Özellikle tam tahıllar, kuruyemiş, avokado, zeytinyağı, yumurta, yoğurt, bakliyat, sebze meyve ağırlıklı beslenmeye odaklan 🥑🍳🥛💪