Herkese iyi geceler geceniz güzel geçiyordur umarım. Ben öylesine kafamdan sözler türetiyorum ve bu sözleri paylaşıyorum. Siz de kendi fikrinizi ve ne düşündüğünüzü yazarsanız sevinirim. Bugünün sözünü paylaşıyorum;
Bana deseler dünyada 1 şeyi yükseltme hakkın olsa olsa ne yapardın? Direkt hiç düşünmeden türkiyenin IQ ortalamasını yükseltirim. Ama nasıl diye sormayın çünkü onu söylersem ırkçı muamelesi görebilirim.
Bana deseler dünyada 1 şeyi yükseltme hakkın olsa olsa ne yapardın? Direkt hiç düşünmeden türkiyenin IQ ortalamasını yükseltirim. Ama nasıl diye sormayın çünkü onu söylersem ırkçı muamelesi görebilirim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Eğitim düzeyini yükseltirdim. Zeka doğru bir eğitimle terbiye olur. Nicelik bakımından eğitim daha önemlidir.
IQ ortalamamız 90. Bunun bir altı düşük zeka oluyor artık ne kadar terbiye olur meçhul :D
olur hocam neden olmasın yahu biraz optimist olun. Kitap okur , egsersiz yaparlar arttırırlar zeka düzeylerini.
Pygmalion vakasın da at eğitildi hocam lütfen bu yüz yıla dönün.
Sadece 1 nesil kaldı eğitimli insanlar edinmemize. 3. nesil üst üste üniversite eğitimi alan kuşaklar hızla çoğalıyor, bu eğitimli insanlar demek. Pota da kasaba kültürü her geçen gün eriyor.
Olaya biraz sosyolojik bakmalısınız.
Hocam bu dediklerinizi yapıcak bir kuşak yetişmiyor ne yazık ki. İşte sorunda burada.
ben inanıyorum, ben inanmazsam, sen inanmazsan olmaz zaten bu iş.
Bu misyonu en azından bilinçli bireyler olarak yüklenmeliyiz. Bu kaderi değiştirebiliriz
Hocam ben bu ülkeden ümidi yitirdim iyice. Git gide bok çukuruna doğru sürükleniyor ülke. İktidar değişse bile hayat kalitesini düzeltmesi çok zor.
Şu an 19 yaşındayım gençliğimi yaşıyamıyorum. Gelecek kaygım hat safhada. Avrupada refah seviyesi yüksek olan ülkelerde ki gençlere bakıyorum bir de hayatı güle oynuya yaşıyorlar. Ne bir gelecek kaygısı var ne başka bir şey. Bugün yt da video izledim yurt dışı ile ilgili bir video izledim sinirden ağladım. Artık bu noktaya kadar geldim. Ama siz 19 yaşınızda iken türkiye böyle değildi o zaman ekonomi hayat şartları vs her şey daha güzeldi. Keşke ben de o yıllarda genç olsaydım diyorum.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!