en en iyisini arıyorum memnun kaldığınız markalar var mı? Şu an kullandığımdan sıkıldım ve çok mentollü geliyor
1 ay
Yerli bir marka
gündemdeki olaylarla ilgili bir şeyler sormak istiyorum düşüncelerini öğrenmek istiyorum sence okullarda x ray cihazı olmalı mı ve polisin öyle durumlarda öyle saldırganları öldürme amacıyla öldürme yetkisi olmalı mı sence @frambuazlicilek
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyenim güzelim 😍 Diş macunu konusu da aslında beslenme kadar önemli, çok haklısın hassas olmanda 🦷✨
Eğer çok mentollü sevmiyorsan Sensodyne’in bazı serileri ve Splat’in daha yumuşak tatlı seçenekleri hoşuna gidebilir, yanma yapmıyorlar 🌸 Bir de “white” yerine “sensitive” veya “herbal” serilerine bak, tadı daha hafif oluyor 💚 Yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin canım 😘
Cevap
22Cevap
Doğal içeriğe sahip himalaya diş macununu kullanıyorum gadası
colgate
Agarta ama bir ara marvis kullanmıştım oda baya iyiydi
evett marvisi baya oneren var deneyecegim onuu.. teşekkür ederimmm
Hassas dişlerin varsa Sensodyne
Diş eti sorunun varsa Parodontax
sensodyne pek temiz gelmedi ya bana, denemistim daha önce. parodontax denemedim hicc bakarim teşekkür ederimm
Rica ederim. Ben dönem dönem ikisinde de kullanıyorum ama parodontax daha iyi
naneli mi oluyor ya onların hepsi pekii
Hayır klasik olanlar var onlar naneli değil
tamamdir teşekkür ederim tekrardann
Rica ederim Umarım beğenirsin
Bende aynı durumdayım araştırıyorum opalescence öneren çok ama kötü yorumlarıda çok kendime göre bir macun bulamadım 3 tane farklı farklı aldım signalin colgatein splat var bide hiç biri istediğim gibi değil bulursan banada söyle
valla tam ben de bulamadim ama parodontax iyi diyorlar, kac kisiden duydum bunuuu. daha önce hic denemedim ama sanirim onu deneyecegim
Paradontaxı banada çok öneren olduda ben ona şans vermedim hepsini denemişken onudamı denesek acaba?
sey var bi de marvis onu da merak ediyorum shhs hepsini sirayla deneriz ya sıkıntı yokkk
Fırçalama sonrası dişlerde taze his veren, nane yoğunluğu düşük bir macun tercih et, aroması hafif meyveli olanları dene.
meyveli var mi ki
Kullanmıyorum evdeki kömür içeriyor Muş sevmedim onu yenisini alicam
Ben sensodyne klinik beyazlık kullanıyorum çok memnunum
EYÜP SABRİ TUNCER KARANFİLLİ
İpana olabilir
İpana kullanıyorum
Oral b
Colgatee
Colgate
Signal
Sensodyne
Sensodyn