Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Merhaba,
Senin de dediğin gibi ağız bakımımız çok önemli. Bembeyaz ve sağlıklı dişlerle gülümsemenin keyfi paha biçilemez :) Ben de ağız bakımıma çok dikkat etmeye çalışıyorum, ancak bunun için öncelikli olarak dişlerimize iyi bakacak bir diş macunu bulmak şart. Ben hem diş hassasiyetim konusunda beni çok rahatlatan hem de dişlerimi bembeyaz yapan diş macununu sonunda buldum 🤩 Sana da önermek istiyorum.

Aradığım özelliklere sahip diş macununu bulmak benim için biraz zor olsa da Signal White Now Sensitive ile sonunda tanıştığım için aşırı memnunum. :) Kullanmaya başlayana kadar sıcak içeceklerle temas ettiğimde dişlerimde ağrı hissediyordum. Bu yüzden çok sevdiğim kahveyi ılık içmek zorunda kalıyordum, üstelik hiç de sevmem bu şekilde. :(

Signal White Now Sensitive ağız ve diş bakımım için en büyük destekçim oldu. Kullanmaya başladığımdan beri sıcaklığa karşı olan diş hassasiyetim ortadan kalktı, bu da beni aşırı rahatlattı. :)

Signal White Now Sensitive kompleks mineraller içeren Activrelief Teknolojisi sayesinde hassas dişlerin en iyi dostu oluyor ve diş hassasiyetine karşı rahatlama sunuyor. Aynı zamanda White-Correct Teknolojisi sayesinde de dişlerinizin 3 kata kadar beyazlamasını sağlıyor. Tam da aradığım özelliklerdi. 🤩

Temiz, bakımlı ve 3 kat beyaz dişlere sahip olmak istiyorsanız ihtiyacınız olan tek şey yenilikçi formüle sahip bir diş macunu, yani Signal White Now Sensitive 😍
*Anında beyazlık etkisi optik ve geçicidir. 58 kişi üzerinde yapılan klinik çalışmalara göre anında beyazlık etkisi olmayan diş macununa kıyasla.
Signal White Now diş yapım hemen sararmaya yatkın düzenli fırçalamalarda bembeyaz onca çay kahveye rağmen.
Cevap
81Cevap
Signal White Now Sensitive
LR Microsilver Plus dis macununu herkese tavsiye ederim.. kesinlikle piyasada bulunan butun dis macunlarindan cok daha etkili ve basarili..
gumus icerigi bakteri ve mikroplari 6 saniye icinde yok eder,
agizdaki yaralari iyilestirir, apse, dis eti cekilmesi , dis etindeki sorunlarinizi saglikli bir sekilde cozer, dis minesinin hammaddesi olan hidroxyapatit microsilver plus dis macununda bulunmaktadir ve dis minesi yapimini destekler,
gumus icerigi sayesinde hem bogaz hem agiz ve dis sagliginizi maximuma cikarir ve de dislerinizi belirgin bir sekilde beyazlatir.
Tavsiye edilebilecek tek ama tek dis macunu.. ne paradontax ne baska bisey.. deneyin farki gorecek anlayacaksiniz.
iyi gunler..
Saygilar.
Selcuk
Tşekkürler kardeşim ben macunumdan memnunum ama arkadaşlar belki tavsiyeni dikkate alabilirler.
aloe vera lı sanırım benim kullandığım gibi yemin doktorun bu diş çürümüş çekilecek dediği dişi bile kullanabiliyorum süper bir şey benim kullandığımda ne kadar bunun fiyatı
İnceledim hakikaten iyiymiş bir ara alıp denemek isterim bende sana bunu tavsiye ederim arkadaşım
Forever Bright Toothgel -(DİŞ MACUNU ) 28
Diş minerallerinizi aşındırmayan %100 stabilize
Aloe Vera ve propolis içeriği sayesinde dişlerinizi ve diş etlerinizi hem korur hemde güçlendirebilirsiniz.
Harika, ferahlatıcı tadı ile tüm ailenizin severek kullanacağı bir diş macunudur.
Dişlerinizi sadece temizlemek için fırçalamayın, propolis sayesinde hem güçlendirin hemde Aloe Vera’nın
mucizevi gücü sayesinde koruyun.
DÜNYANIN EN İYİ DİŞ MACUNU
• Aloe vera ve propolis içerir.
• Bununla birlikte 26 bitki özü içermektedir.
• Florür ve cam partükülü içermez.
• Diş minelerini yıpratmaz.
• Diş eti problemlerini ve tartarlarını yok eder.
• Ağız kokusunu giderir ve aftlarda etkilidir.
• Diş ağrılarında çok etkili olmaktadır.
• Diş ve çene iltihaplarında başarılı sonuçlar alınmaktadır.
• KOMPLE AĞIZ BAKIMI YAPAN İLK VE TEK SET
%35 ALOE VERA İÇERİR
NOT: EGE ÜNİVERSİTESİNDE YAPILAN ARAŞTIRMALARDA
DİŞ ETİ İLTİHABINDA ETKİLİ OLDUĞU KANITLANDI.
DÜNYANIN
EN İYİ DİŞ MACUNU ÜRETİLDİĞİNDEN BERİ
1. CLİĞİNİ ELINDEN BIRAKMAYAN VE
RAKİPLERİNE ARTIK YARIŞA GİRMEKTEN VAZGEÇİREN ANCAK İSMİNİ DUYMADIĞINIZ
REKLAMINI GÖREMDİĞİNİZ BİR ÜRÜN VAR REKLAMININ OLMAMASININ SEBEBİ İSE
İNSANLARIN KULLANIP MEMNUN KALMASIYLA BİRBİRLERİNE TAVSİYE ETMESİDİR.
MEMNUN MÜŞTERİ REKLAMI BU DİŞ MACUNUN ADI İSE FOREVER BRİGHT DIR
İÇERİ: ALOE VERA JEL, BEE PROPOLİS VARDIR
ALOE VERANIN İÇERİĞİ OKADAR GÜÇLÜDÜR Kİ ALOE BİLİM KONSEYİ KURULMUŞTUR.
BİR BİTKİ İÇİN BİLİM KONSEYİ KURULMUŞ OLMASI OLAĞAN ÜSTÜ BİR DURUMDUR.
AYRICA DÜNYA SAĞLIK ORGÜTÜ FDA ONAYLIDIR. KONSANTREDİR 130 gr. MERCİMEK TANESİ KADAR ALMANIZ YETERLİ. VE
İÇERİSİNDE FLORÜR YOKTUR.
1. siradaki dis macunu : Microsilver plus tooth paste
ardindan LR AV sensitive care Aloeverali hassas disler ve dis etleri icin bakim yapan dismacunu
ve LR AV extrafresh Aloe Verali hassas dis ve dis etleri icin dis macunu gelir evdeki, butun dis macunlari copte su anda sadece bunlari kullanirim bunlarin uzerine de dis macunu tanimam,
dunyanin 32 ulkesinde SGS fresenius Inst , IASC Dermatest, Saglik bakanligi, IFRA VKE ye urunleri girebilmis tek network sirketinin urunleridir.
Dunya onaylamis kullaniyor, kullanmak isteyen kullansin :)
Otesi yok diye dusunuyorum.
Saygilar..
Macunları kapıştıralım mı benim ki seninkini döver 😂 😂 😂
:):) kimse yogurdum eksi demezmis:) ama siz bir kez deneyin farki kendiniz gorun, isterseniz ondan sonra kiyaslayin. bir gun boyle bir firsat elinize gecerse mutlaka deneyin sadece tavsiye ediyorum size dostane olarak. gercekten farki goreceksiniz.
Saygilar.
guzel ve saglikli gunler.
Selcuk
Şaka yapıyorum yaa denerim tamam teşekkürler
Tsekkrler tatli sohbetinize..
saygilar.
Selcuk
Rica ederim sizde sağolun
tskkurler
yalnız 2 haftada 1 değiştirilmeli dişmacunu çünkü bakteriler bağışıklık kazanıyor. Ne kadar fırçalarsanız fırçalayın yine çürür ya da zayıflar. haberiniz olsun. Hangisini kullanırsanız kullanın hepsi aynı, yok şu şöyleymiş bu böyle fark yok.
Teşekkürler kardeşim tavsiyen için ama uzun zamandır kullanıyorum bir sorun olmadı bu piyasada satılan bir macun olmadığı için farklı %100 antibakteriyel içinde probolis var
Önemli olan macun değil fırçalama tekniği ve devamlılıktır. Herhangi bir, standart diş macunu her işi görür yeter ki doğru şekilde ve düzenli fırçalansın.
Ayrıca diş rengini ağartmanın yolu macun değil bleaching işlemidir. Bu işlemi de doğru bir şekilde ancak diş hekimleri yapabilir. Her beyazlatırım diyene inanmayın. Diş beyazlatmaya gider external rezorbsiyonla geri dönersiniz
Ben de Turk malı helal sertifikali naturalive ürününü kullaniyorum. Bunjn menşei ne? Belki denerim.
Amerikan helal sertifikalıdır içinde arının yaptığı doğal antibiyotik olan probolis ve aloe vera mevcut %100 bitkisel dir florür içermez diş ninesi ni korumada onarmada etkili ağız aft apse diş eti iltihabı diş eti çekilmesi tartar diş taşı gibi rahatsızlıklar da etkilidir sana şöyle söyleyim benim alt çenede kronik iltihap vardı daha doğrusu öyleymiş diş hekimine gittim antibiyotik verdi geçmedi bir daha gittim gene antibiyotik verdi gene artık vermeyin geçmiyor dedim ha bire antibiyotik veriyordu karaciğer patlayacaktı çok fenada diş ağrısı çekiyordum başka hekime gittim bu dişe antibiyotik kâr etmez geçmez dedi zaten dişler de çürümüş dedi iltihabınn geçmesi için dişin çekilmesi lazım dedi dişçi bozuntularının yapamadığını bu macun yaptı ne ağrı ne de iltihap kaldı kesinlikle tavsiye ederim :)
Benimkinde de propolis, misvak özü ve çay ağacı yağı var. Tavsiye ederim. Aklımda bulunsun bu macunda. Denk gelirsem deneyeceğim.
Tamam teşekkürler internetten temin edebilirsin piyasada bulunmuyor pek flp. com. tr
Anladık senin dişlerini 105 liralık macun temizliyo :)
Yok o kadar pahalı değil :) içinde doğal antibiyotik olduğu için ve florür içermediği için bunu tercih ediyorum :)
Neslin tükendi :)
Sensodyne ve Paradontax tan birazcık pahalı 45 tl cik :)
Tamam zengin :)
yaaa üfff yok canım yaa zengin falan değilim ay sonunu zar zor denkleştiriyorum yaa sende hemen şey yapıyorsun sadece sağlık için para harcamaktan çekinmiyorum :)
neslimin tükendiği kesinde kullandığım macunun fiyatı ve markası ile bağ kurdun anlamadım ne alaka yaa :D
Oooo mütevazıyız da :) şaka yapıyorum ya :)
:) :)
kesinlikle uyandığım gibi dişimi fırçalarım sensodyne kullanıyorum cogate diş ipi ve ağız çalkalama suyu kullanırım
Yatarken de sabah kalkınca da firçalarım. Diş ipi de kullanırım cok faydalı. Macun olarak signal white now ve ipana pro expert bu ikisinden baska kullanmam
En az 2-3 marka diş macunu olur genelde evde, her gün fırçalarım. Çocukluktan şimdiye kadar dişlerimle bağlı hiç bir sorun olmadı hiç ağrı için doktora gitmedim.
Diş macununda marka fark etmez içerik aynı bu tamamen pazarlama. İsteyen karbonat bile kullanabilir. Şahsen en ucuz neyse onu tercih ederim.
Bu arada diş hekimi diş macunu markası tavsiye etmez bu etik değildir.
Bunu kullanıyorum. ✨
bende aynisini bir arkadasim hediye etmisti o gun bu gundur favorim ;)
Signal sabah ve aksam kesinliklw fircalarim disler en onem verdigim yerdir
ZEBELLAAH gibi olan efane diş macunum.
Benri Jumbo Diş Macunu Extra Ferahlık 250 ml
1 yıl 2 kişi bol bol kullanabilir günde 3 kere.
Sabah ve yatmadan önce iki kere Parodontax ile dişlerimi fırçalarım.
Piyasadaki markaları kullanıyorum.. yani Signal ibana colgate hangisi denk gelirse...
Oral-b kullanıyorum bazen sensodyne bazen colgate ama ağız bakımı çok önemli
Signal White Now dı önceden şimdi Sensodyne başladım bakalım nasıl 🤷🏻♀️
İpana kullanıyorum tavsiye ederim zaten bilindik meşhur bir marka.
Misvakli olandan ve üstüne az karbonat attım bembeyez olur
Farmasinin macunlarını kullanıyorum gece yatarken mutlaka fırçalarım
paradondax orjinal kullaniyorum bayadir dis etlerime cok iyi geldi ve dis sagligindada cok etkili
Sensodyne kullanıyorum. Doğru kullanımda beyazlatıyor + signal kullanırım paradontax iyi, colgate iyi gelmiyor. Eskiden macun almazlarmış eskiler o yüzden dişler fora. Şanslıyız sadece.
Paradontax ama memnun değilim sensoydne geçicem tekrar
Bimin diş macunundan 😂😂😂😂
Bimin diş macunuda mı varmış bir yaşıma daha girdim markası ne Le macun mu :D
Powerdent 😂😂😂
Dişlerde hasar bırakmasın diş bu şakaya gelmez bimden bahsediyoruz sonuçta fiyatı ne kadarki onun yerine 2 tl ye ipana var onu kullansan daha iyi değilmi en azından belli marka :D :D
Şaka abi şaka la 😂😂😂 colgate kullanıyorum 😂👍
Ulan gece gece t*şak geçiyon benimle yaaaa :D
Napalım be abi can sıkıntısı maksat gırgır şamata olsun hayat kısa boşverrrr koy dtüne gitsin 😂 dişle mişle ne işin var yaşa gitsin macunda olur hatunda sıkıntı etme 😂 bunu sorarsın başka birşey sorarsın kadana gore takıl not:tamam sakinim 😂😂😂😂
Aynen haklısın walla bende geyik yapacak malzeme arıyordum bu soruyu o maksatla sormadım ama iyi oldu babana rahmet :D yalnız gizlenmene gerek yoktu kardeşim bizbizeyiz şurda sonuçta soruda kondom sorusu değil :D
ama sende haklısın ne ezik insanlar var demin birine espri yaptım kaldıralaamadı kompleksi varmış hemen engelledi denyo :D
Aynen bilemiyorsun insanları 😂😂 mallar şakaya gelmeden yargılıyorlar şu an yazıştıklarımız detaylarda kalıyo direk bimin diş macunu yazısını goruyorlar salağın biri şimdi yorum atar biminmi diye 😂😂
ahahahaaa :D
Her gün düzenli olarak fırçalıyorum , Colgate kullanıyorum alışkanlık olmuş cünkü.
Kimyasal maddeler içerenler kadar koruyucu mu bilmiyorum fakat ben doğal ve helâl sertifikalı olduğu için Feradisin kullanıyorum. Misvak özlü ve aloe veralısını kullandım, memnunum şahsen.
Suanda elimde sensodyne var
Hiç fircalama fırsatım olmuyor zaten evde ne macun var ne dış firçasi ot geldik saman gidiyoruz
babam hangisini alırsa :D
ahaha bu süper oldu :D
günde 3 kere dişlerimi misvaklamadan duramam :D
sensodyne pronamel kullanıyorum.
Sabah uyandigimda fircalarim sensitive ultra hasas
sabah öglen aksam asıtlı bır sey ıcınce :)
Gano nun diş macununu kullanıyorum. Memnunum.
Okulun dagıttıgı diş macununu 😂
Benri markası kullanıyorum
Tuzruhu.
Topyekün temizlik 😂
Iki gargara tm dir.
Aynen ne uğraşacan
Fırçalamakla falan
Benim dislerime gosterdigim bakimi kimse yapmamistir.
anladım neler yapıyorsun mesela
3 4 ayda bir doktora giderim agiz gargarasi kullanirim sabah aksam eksiksiz fircalarim.
Anladım çok iyii yapıyorsun ağız sağlığı önemli dişte oluşan bir rahatsızlık organlara sıçrıyor bende çok özen gösterirdim dişlerime ama ailede olan genetik durumdan kaynaklı diş kaybı söz konusu ne kadar bakarsan bak olmuyor :(
Cok geçmiş olsun.
Tesekkurler
ipana pro expert günde 2 kez
Her gece Sensodyn ile mükemmel gülümseme ☺
Paradontax ve sensodyne diş macunu
Ben tüp çokokremle fırçalıyorum... :)
Ecodent kullanıyorum doğal ve çok iyi..
Sürekli değişiyor. Colgate ipana sensodyne
Advance white kullaniyorum
Farmasinin diş macununu kullanıyorum😍
O an ne varsa o
Özel bir marka tercihi yok
Sensodyn kullanıyorum çokta memnunum.
Güzel hazirlanmis bence gayet iyi
Colgate kullanıyorum genelde bazen Signal.
Signal kullanıyorum ipana iyi gelmiyoen
Signal kullanıyorum gayet güzel
Sensodyne memnunumda kaliteli
Eyüp Sabri Tuncer (Çünkü vegan )
Signal White Now Men kullanıyorum.
İpana kullanıyorum. Sadece sabahları fırçalıyorum.
Acı olmayan hangisiyse o uu
Colgate kullanıyorum düzenli fırçalıyorum
Hangisinin fiyatı daha uygunsa markası.
Sensodyne kullanıyorum ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar