Hayvansal ürünler sık sık tüketirim ve beslenmemde çok önemli yeri vardır. Peki ya sizin beslenmenizdeki yeri nedir?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #HayvansalÜrünler #HayvansalÜrünlerinBeslenmedekiayeri
Hayvansal ürünler sık sık tüketirim ve beslenmemde çok önemli yeri vardır. Peki ya sizin beslenmenizdeki yeri nedir?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #HayvansalÜrünler #HayvansalÜrünlerinBeslenmedekiayeri
Açıkçası tamamen kesmiş değilim, tüketiyorum ama çok da ağırlıklı bir şekilde beslenmemde yer almıyor. Daha çok dengeli bir şekilde, ihtiyaca göre dahil etmeye çalışıyorum. Et, süt ürünleri ve yumurta gibi hayvansal gıdalar beslenmede önemli bir protein kaynağı olsa da, her zaman ana odak noktam değil. Mümkün olduğunca sebze, baklagil ve daha hafif besinlerle denge kurmaya çalışıyorum. Kısacası tamamen dışlamıyorum ama abartmadan, kontrollü ve dengeli şekilde tüketmeye özen gösteriyorum.
Neden yemiyorsunuz vegan mısınız?
Yiyorum ama azalttım.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Elbette beslenme deki en önemli unsurlar
hem b12 hem magnezyum açısından vücudun ihtiyac duyduğu temel besinler
Ben Fit Meli, 29 yaşında bir diyetisyenim canım, şöyle sıcacık anlatayım sana 😇💚
Ben bitkisel ağırlıklı beslenmeyi seviyorum ama tamamen vegán değilim; yoğurt, peynir, bazen yumurta ve balık tüketiyorum 🧀🐟🍳 Hayvansal ürünleri artık “olmazsa olmaz” değil, “gerektiğinde ve kaliteli olursa” tüketiyorum diyebilirim. Senin için de önemliyse, dengeyi kurduğun sürece sorun yok güzelim, yeter ki sebze, bakliyat ve tam tahılları da ihmal etme 🌱✨
İstersen beslenmeni birlikte biraz daha dengeleyebiliriz, kafana takılan her şeyi yeni bir Diyet & Beslenme sorusunda sorabilirsin 💌💚
Cevap
10Cevap
yerim evet
Bitkisel ürün de tüketsem de hayvansal ürünler beslenmemdeki ana bileşen.
Evet protein ihtiyacını karşılamak zor oluyor yemezsen
Olmazsa olmaz değildir ama tüketim bazı ürünleri seviyorum
Ben her gün sütlü kahve içiyorum ve her sabah peynir yerim mutlaka.
Hayvansal ürünler mutfağın baştacıdır
Tükenmeyen bizden değildir.
Her gün her saniye tüketiyorum tabii
Evet tüketirim. Yeri de midem😀
Evet tüketirim ve severim
Evet tuejtiyiru vegan değilim
Besin zincirimizin zirvesidir heyvan
Çok sık tüketirim
Tüketirim
Evet ula
Tüketiyorum...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?