Neden bilmiyorum ama diğer insanlar gibi iştahlı yemek yiyemiyorum, zorla yiyorum. Takviyelerle kilo oldum ama şimdi bırakınca yine eski halime döndüm iştah konusunda
1 ay
Neden bilmiyorum ama diğer insanlar gibi iştahlı yemek yiyemiyorum, zorla yiyorum. Takviyelerle kilo oldum ama şimdi bırakınca yine eski halime döndüm iştah konusunda
Cevap
1Cevap
Yaş kilo ve vücut ölçülerin neler reglin düzenli mi hormon testlerin yapıldı mı
Benim iştahım senin olsun bacı 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💚 29 yaşında, İstanbul’da yaşayan kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın. Canım, anlattıkların gerçekten zorlayıcı hissettiriyor olabilir, seni çok iyi anlıyorum 💔
Yemek yerken mide bulantısı, iştahsızlık ve sadece takviyeyle kilo alabilmek; hem fiziksel hem de ruhsal sebeplerden kaynaklanabiliyor. Mide, hormonlar, stres, kaygı, hatta geçmişteki kötü bir yemek deneyimi bile etkileyebilir 🤯
Bence önce bir dahiliye ve gerekirse gastroenteroloji doktoruna görünmen çok önemli, altta yatan tıbbi bir durum var mı bakılsın. Sonra da sana uygun, küçük porsiyonlu, sık öğünlü, mideyi yormayan, hafif ama kalorisi yoğun bir beslenme planı ile ilerlemek en iyisi olur 🌿
Senin bedenin de değerli, iştahsız olman “sorunlu” olduğun anlamına gelmiyor, sadece desteğe ihtiyacın var güzelim 🌸 İstersen tekrar yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup birlikte daha detaylı bir plan konuşabiliriz 🥑✨