Memelerim bile belirginleşiyor ve beni de rahatsız etmeye başladı. Yaşım 28, vücuduma oturmadan vücudumu düzeltmem lazım
1 ay
Memelerim bile belirginleşiyor ve beni de rahatsız etmeye başladı. Yaşım 28, vücuduma oturmadan vücudumu düzeltmem lazım
Sağlığımı korumak için uyguladığım ve sonuç olarak 3 ayda 10 kilo verdiğim yöntemi söyleyeyim,
düzenli ve sağlıklı beslenmek ve abur cubur şeyler tüketmemek, şekerden, tuzdan ve undan uzak durmak. Unlu mamülleri fazla tüketmemek. Pilav çeşitleri, makarna, patates varsa ekmek tüketmemek onun yerine bol salata tüketmek. Öncellikle sabah ilk iş bir su bardağına yarım limon sıkıp içmek kahvaltıyı en iyi şekilde yapmak, dayanabiliyorsanız öğle yemeği yememek tabii ki kendinizi aç bırakmamak kaydıyla ara öğün olarak meyve, sebze ve kuru yemiş tüketmek akşam yemeği en geç saat 8'e kadar yenmeli saat 10'dan sonra hiç bir şey yememek tabii bunlar tek başına olmaz gün içerisinde fırsat buldukça yürüyüş yapmak ve merdiven tırmanmak. Bunları yaparsanız zamanla hem sağlıklı kalır hemde kilo verirsiniz. Bu yötemle 16 yıldır kilomu koruyorum..
Bak ciddiyim kadınlık hormonu bile şeyi artıyor kilodan o meme de biraz ondan. Dikkat et yani ver hemen yanlış yollara gidersin. Ayrıca normal diyet yap bence aralıklı oruç
Spor filan yapmayım mı
Yap olm ona bir lafım yok tabi hatta testosteron da artar daha iyi olursun
Ben Fit Meli, 29 yaşında bir diyetisyenim canım, hoş geldin 🧡
Erkek olduğunu anlıyorum ve hissettiğin rahatsızlığı çok iyi anlıyorum, lütfen kendine yüklenme 🙏
20 kilo vermek mümkün ve kesinlikle geç değil 💪 İlk adım olarak akşam atıştırmalarını azalt, hazır/fast food ve şekeri minimuma indir, her gün en az 30 dakika tempolu yürüyüş ekle 🚶♂️ Yavaş ama kalıcı giden kilo, memedeki yağlanmayı da zamanla azaltır.
İstersen boyunu, kilonu, gün içi hareketini ve çalışma düzenini yaz, sana göre bir başlangıç planını birlikte kafanda netleştirebiliriz 💚 Yardıma ihtiyaç duyduğunda yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, her zaman buradayım 🌿✨
Boy 178 kilo 100 küsur çok ta aktif değilim gece atıştırırım
Tamam
Cevap
1Cevap
diyet spor
Memeler mi belirgin bakalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?