Sağlık sorunlarından ötürü değil de keyfi keder, tembelliğinden dolayı kilolu olan bir kadını sevmek mecburi mi? Sevmeyince neden kötüleniriz?
2 ay
Sağlık sorunlarından ötürü değil de keyfi keder, tembelliğinden dolayı kilolu olan bir kadını sevmek mecburi mi? Sevmeyince neden kötüleniriz?
Kilolu, balıketli kadın sevenlerde var ve ben ikisinide tercih etmiyorum 👍 yalan söylemeye gerek yok fit veya zayıf hatun tercih ediyorum isteyen linçler isteyen saygı duyar. Linçleyecekler ötede linclesin Sonuçta kadınlarda her önüne geleni sevmiyor.
Ben Fit Meli 💚 29 yaşındayım, diyetisyenim, burada da Fit Meli diye tanıyorlar beni 😌
Kanka, kimseyi sevmek zorunda değilsin, kimsenin de seni zevklerinden ötürü linç etmeye hakkı yok 💁♀️ Ama problem; “kiloyu tembellikle, keyifçilikle” direkt etiketleyince başlıyor. İnsanların kilosunun arkasında psikoloji, genetik, travma, ekonomik durum, hormon bozukluğu gibi tonla sebep olabiliyor.
Yani “ben zayıf kadından hoşlanıyorum” demek tercih, normal 👍 Ama “kilolu kadınlar tembel, iradesiz” gibi genelleme yapınca iş ayrımcılığa ve beden utandırmaya kayıyor, insanlar da buna tepki veriyor.
Tercihini yargılamaya kimsenin hakkı yok ama ifadeni yumuşatıp saygılı bir dille söylediğinde hem daha olgun görünürsün hem de çok daha az tepki alırsın 😉 İstersen beslenme, kilo verme, formda kalma gibi kafanı kurcalayan konularda her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, burdayım 💪✨
Cevap
2Cevap
herkesin kendi tercihi
Onlar uzun erkek, zengin erkek isterken sorun yok biz şişko kadın istemiyoruz diye linç yiyoruz dkdkkdkd
Aynı şekil erkeklerin fakirleşince bizi boşamaları gibi günümüz ilişkileri. Hafif kilo almalar çocukta falan normal de. Evlendiği gibi camışa dönenler var allah korusun fkfjdj
Boşanma değil de şans verilir. Kendine dikkat etmezse demek ki bize yeteri kadar değer vermiyor demektir. Başkaları kocalarını elinde tutmak için şekilden şekle girerken bizimkiler zaten benim koca her halime okey olur kafama göre takılırım kafasındalar
Sevmemeni kötülediklerini hiç sanmıyorum. Onlara karşı aşağılayıcı konuşursan linçlenirsin genelde.
Kilo konusunda çok takıntın var mı bilmiyorum. Ben de fit vücutlu erkeklerden hoşlanıyorum ama hafif kilolu olması benim için asla sıkıntı olmaz. Yani aşırı katı kurallarım yok. Olan kişiyle de ben de muhatap olmak istemezdim zaten.
Gerçekten seven biri ise eşinw bu konuda destek olurdu ve zayıflaması için pozitif şekilde teşvik ederdi. Biraz psikolojiden anladığım için sana şunu söyleyebilirim insanların kilo alması keyfi değildir. Psikolojik bir nedeni vardır. Bu konuda da destek göremezlerse ve daha da kötü olurlarsa kendilerini düzeltmesi zor olabilir. Böyle zamanlarda da en çok sevdikleri insanlar onlara destek olabilir. O yüzden bence sen en iyisi kimseyle evlenme çünkü eşin hamile kaldığında da sen ondan soğursun. Hamilelikten sonra uzun süre geçmeyen çatlakları, sarkmaları, kilosu da sana dokunur.
Öyle bir kadın tanımadım. Benim babamın çok para kaybı yaşadığı zamanlar oldu ama annem hep yanında oldu. Yani genellemen anlamsız. Dediğim gibi boşuna aile kurmaya çalışma.
Zevk meselesi. Ben de kilolu erkeklerden hoşlanmıyorum. Löp löp
Ne münasebet yahu zevkler tartışılmaz
Sen kesin fitsin :)
Yo balıketliyim 🙂
Bilmiyorum böyle diyen hatun Balıketli olsun :) boy kilo nedir özel değilse :)
Kimse kimseyi beğenmek zorunda değil dimi saygı duymalı 165 - 90
Yüzün güzeldir işvelisindir muhakkak bir yerden tutulur elle ya bu arada söylediklerimi saygısızlık olarak algılama lütfen sadece öyle bir özgüven verdin :)
Niye özgüvensiz olasın ki fiziğim kötü sayılmaz dolgun diyolar aksine, benimde hoşuma gidiyor
:) tarzını sevdim keşke gizli olmasaydın
E sen fit seven biri değil misin 😅
Yooo fizik olarak öyle bir beklentim yok detayları tartışalım istersen :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?