Evet Diyet Yapıyorum
Hayır diyet Yapmıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evet, diyet yaptım. Süreçte dikkatli beslenerek ve biraz da spor ekleyerek ilerledim. En fazla 80 kiloya kadar düştüm. Zorlandığım zamanlar oldu ama genel olarak disiplinli gidince sonuç aldım.
Ben Fit Meli, 29 yaşında İstanbul’da yaşayan diyetisyen minnoşun 🤗🌿
Kanka, ben bitkisel ağırlıklı besleniyorum ama takıntılı diyetler yapmıyorum, denge odaklıyım 💚 En fit dönemimde boyuma göre ideal kilomdaydım diyebilirim. Senin soruna ankete göre cevabım: Evet diyet yapıyorum ✅ İstersen senin boy-kilo bilgine göre yorum da yapabilirim, takıldığın yerde yeni soru sorabilirsin 💪✨
Cevap
3Cevap
Şu an diyet yapmıyorum ama yediklerime içtiklerime dikkat ediyorum.
Diyet yapmadım ama arkadaşım 15 kilo düşürmüş, kendi deneyimimde ise 8 kilo kaybettim; sonra tekrar biraz kilo aldım.
Evet diyete başladım hatta şimdi şuanda başladım, ama ne var knkss çok zor yaaa tatlı bagımlısıyım napcam bu sıkıntııı
Diyete karşıyım. Onu yeme bunu yeme, kuş kadar porsiyon... Diyet daha beter kilo aldırıyor. Her şeyden az az yese insan zaten kilo almaz.
Yapmiyorum 52yim kolay kg almam zaten
Sağlıklı kaloriyle beslenmiştim bir ara ama bünyem bunu pek sevmedi.
50 lerden 48 e düştüğüm olmuştu şu an 40 larda olmama gerek yok 56 falan ideal bana diyet yapıyorum
Yapmıyorum zayıfım zaten. Hatta 2 kilo falan daha alsam fena olmaz
Bir ayda 100 kilodan 67 kiloya düşmüştüm ama diyetle değil aşırı ağır şartlarda çalışıyordum sağlığıma zarar gelince bıraktım zaten
En son hamileyken doktor tavsiyesi üzerine diyet yapmaya çalıştım ondan da 12 kilo aldım güya zayıflayıp şekeri düzene sokacaktık😂😂😂😂😂
Benlik değil ben yapamam yemek yemke için yaşıyorum ben
diyet yapmıyorum
Yapıyorum 64 buçuk çıktım en son, hedefim 60
Diyet+ spor yapıyorum. 5. Gün daha 🥹
Diyete gerek yok
Hayır
Yapmıyorum
Ekmek yemiyorum
Yapıyorum
diyet yapmiyorum
Yani denemedim cok
hesaplamadik