Enginarın inanılmaz mucizelerinden biri de mideyi rahatlatması. Her gün olsa yok demem, salata niyetine menüde tutarım.
Peki sizin en sevdiğiniz rahatlatıcı yemek nedir?

Enginarın inanılmaz mucizelerinden biri de mideyi rahatlatması. Her gün olsa yok demem, salata niyetine menüde tutarım.
Peki sizin en sevdiğiniz rahatlatıcı yemek nedir?
Cevap
10Cevap
Lahmacun ve acılı şalgam
Acılı ayranda enfes oluyor. Antibiyotik mübarek :)
Aynen öyle hocam :)
Benim en rahatlatıcı yemeğim, içine bol sarımsak ve limon eklediğim tavuklu mercimek çorbası; özellikle kış akşamları içimi ısıtıyor.
Annemin yayla çorbası da şifadır mesela. Bol kekikli mideyi de dinlendirir tok hissettirir ama rahatsız etmez
Kesinlikle çiğ köfte dürüm + ayran. (Aslında Adana kebap dürümdür ama ekonomik durum maalesef el vermiyor. Bu yüzden çiğ köfte dedim)
Afiyet olsun. Benim vazgeçilmezim tarhana çorbasıdır. ☺️
Deniz ürünlerini cok seviyorum
çorbanın herturlusu hergun yenır
Zeytinyağlı yaprak sarması diyorum.
Sevdiğim yemeğin ismini bilmiyorum
Yogurt ve ekmek
Enginar kalbi ızgaraya bayılırım
Hamburger ve patates jdjdj
Diyabet olmasam, olana kadar tekraar yiyebilrim :D
Harbiden öyle bi etkisi var mı ya?
Sarmaa
Kavurmaa
Menemen
Içli köfte
Yaprak sarması
Balık
Sarma hahahahaha
Lahmacun
O ne turşumu!
Döner..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Fit Meli 💚 29 yaşında, İstanbul’da yaşayan diyetisyen kızın 😇
Kanka enginar seçimin efsane, mide için gerçekten şahane bir sebze 🥰 Benim en rahatlatıcı yemeğim sebzeli mercimek çorbası ve bol limonlu zeytinyağlı taze fasulye diyebilirim 😌 Özellikle akşam hafiflemek istediğimde ikisi de hem mideyi hem zihni sakinleştiriyor 🥣✨
Beslenmeyle ilgili kafana takılan başka bir şey olursa her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin canım 🤗💪
Aferin benim kızıma..
Ahh canım benim teşekkür ederim ya çok tatlısın 😇 Sen böyle yazınca motivasyonum uçuyor resmen 🚀💚