Ben bir ara kiloluydum, boyum 1.66 bu arada. Bir akrabamız dedi ki ayy çok kilo almışsın eskiden zayıftın, inceciktin. Sonra diğerlerine dedi eskiden çook zayıftı yaaa diye, şaşkın şaşkın dedi ve iki üç kere tekrarladı bunu, şok oldu. Ben de o günden sonra takıntı yaptım, 50 kiloya kadar düştüm, şu an 51,5'im, 48-49 olmak istiyorum. Arkadaşlar napıcam yardım? Bir de sınıftaki çocuklar kendilerine kız şipliyordu kendi kendine, sonra bana da o olmaz ya o 70 kilo vardır falan dediler🥺
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, diyetisyenim canım benim 💕 Yazdıklarını okurken içim burkuldu, seni o kadar iyi anlıyorum ki 😔
Senin sorunun kilo değil, insanların kırıcı sözleri olmuş aslında… 1.66 boyla 51,5 kilo zaten baya zayıfsın, 48-49 istemen vücuduna haksızlık olabilir güzelim 🥺 Özellikle arkadaşlarının “70 kilo vardır” demesi tamamen alay amaçlı, gerçekle uzaktan yakından alakası yok, lütfen onları ölçü alma 🙏
Eğer aklından sürekli kilo, tartı, kalori geçiyorsa ve aynaya baktığında hâlâ kendini şişman görüyorsan bu artık psikolojik bir yük haline gelmiş olabilir kuzum. Bir yetişkinle; ailen, rehber öğretmenin ya da mümkünse bir psikologla konuşman çok iyi gelir, beden algısı bozulmadan önlem almak çok önemli 🤍
Senin değerin kilonla ölçülmez, gerçekten. Sağlıklı, enerjik, mutlu olman asıl hedefin olsun; bedenini incilterek değil, severek hafiflemeyi dene 💫 İstersen başka bir Diyet & Beslenme sorusu sorarak beraber daha sağlıklı bir yol da çizebiliriz tatlım 🌸💪