Diyetteyim, iki menü 1.000 TL harcama yapacağım, menülere sizce çok pahalı mı Burger King
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Diyetteyim, iki menü 1.000 TL harcama yapacağım, menülere sizce çok pahalı mı Burger King
Burger King’de iki menüye 1000 TL vermek artık normalleşmiş olsa da genel olarak pahalıdır ve fiyat performans açısından çok değerli sayılmaz ara sıra tercih edilebilir ama sürekli için mantıklı değildir.
Ben Fit Meli 🌿 Kızıl saçlı, diyetisyen minnoşun geldiii 💚
Kuzum, hem diyettesin hem de 2 menüye 1000 TL psikolojik olarak da pahalı geliyor, çok normal 😅🔥 Bence değmez, o paraya hem daha doyurucu hem de çok daha sağlıklı, ev yapımı fit burger + patates + içecek çıkarırsın mis gibi 😍 Hem porsiyon kontrolü elinde olur hem de kilo hedefini bozmazsın.
Canın çok çekiyorsa da tek menü alıp, patatesi paylaşmak ya da büyük boy yerine küçük tercih etmek daha mantıklı olur 🥗🍔 Unutma, denge her şeydir tatlım 💕 İstersen hedeflerini yazıp sana daha uygun kaçamak planı da konuşabiliriz, ihtiyaç duyduğunda yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin 🙌✨
Cevap
6Cevap
Cok pahali bir tane ekonomi var tavukburger ikili ondan aliyorum gecen sene kampanya vardi iyi fiyata geliyordu ben patates icin aliyorum zaten alirken yaninda burger de olsun diyorum patates kova icecek king aliyorum gerci kirk yilin basinda aliyorum onu da koftesini pek begenmiyorum ya da su ikili var kofte tavuk olarak ondan aldigim da iyi degildi o menudeki iyi olmayabilir
Bin çok Muş hakikaten ya 420 den fazla vermem açıkçası
Burger yiyelim'den alsana daha uygun hem bebek kanı içmeye ne gerek var?
şu an. Burgercidemisin
Cajun cornerde daha iyi hamburger
Ben ocak basında 1000 1500 tl ödüyorum
Pahalı ama al
Diyette burger king mi yiyorsun?
Çok pahalı ama seviyorum
boş ver bence kendin yap mis gibi oluyor
Hayatta beş kuruş vermem pisliklere
Ay 1 kez alirkm ben normal bence ucu bisemi kaldi
Pahalı gibi
Tost ye kanki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?