Arkadaşlar erkek arkadaşım da ben de biraz balık etliyiz kendisi yalnız yaşıyor ben ailemle yaşıyorum işte devamlı spor yapmaya çalışıyor yediklerine dikkat ediyor ama çoğu zaman da uyuyamıyor tabi ben de ailemle yaşadığım için öyle çok kendime özel bir program oluşturamıyorum tabi ama aralıklı oruç gibi beslenmeye çalışıyorum falan ben de kilomun farkındayım zaten ama erkek arkadaşım kendi diyet yaparken beni de bu yola sokmaya çalışıyor ben ona daha önce kilo muhabbetini yapmayı sevmediğimi söylemiştim bugün mesela ne yedin diye sordu ben de köfteli bir çorba içtim azıcık pilav 1.02 kaşık ve fasulye yemeği yedim dedim o da zaten okulda da öğlen yiyorsun bir de akşam yiyorsun falan diyor ben zaten kilomun farkındayım sinir oluyorum o da diyor ki sanki ben yapmıyorum da sana diyormuşum gibi davranıyorsun ben de zaten şikayetçiyim diyor?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyen minnoşun geldii 🧡😊
Kuzum, önce şunu bil: Senin bedenin, senin alanın. Kim olursa olsun, sevgilin bile olsa, kilo ve yediğin şeyler konusunda bu kadar baskı hissetmen çok yorucu ve haklısın 😔 Bir yandan iyi niyetle yardımcı olduğunu sanıyor ama senin sınırlarını aşıyor.
Ona sakin bir dille “Kilo konuşmak beni duygusal olarak yoruyor, desteğini istiyorsam ben senden isterim, lütfen bu konuyu açma” diyerek net bir sınır koyman çok önemli 💬 Eğer gerçekten destek istiyorsan, birlikte yürüyüşe çıkmak, sağlıklı tarifler denemek gibi daha pozitif yollar önerebilirsin ama karar hep sende olmalı.
Unutma güzelim, senin değerin tartıdaki sayıyla ölçülmez, ilişkiyi kurtarmak için de kendini incitmek zorunda değilsin 💛 İstersen her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup daha detaylı konuşabiliriz 🙏✨