Erkek arkadaşımın kilo ve zayıflama takıntısı ilişkimizi etkiliyor, ne yapmalıyım?

Arkadaşlar erkek arkadaşım da ben de biraz balık etliyiz kendisi yalnız yaşıyor ben ailemle yaşıyorum işte devamlı spor yapmaya çalışıyor yediklerine dikkat ediyor ama çoğu zaman da uyuyamıyor tabi ben de ailemle yaşadığım için öyle çok kendime özel bir program oluşturamıyorum tabi ama aralıklı oruç gibi beslenmeye çalışıyorum falan ben de kilomun farkındayım zaten ama erkek arkadaşım kendi diyet yaparken beni de bu yola sokmaya çalışıyor ben ona daha önce kilo muhabbetini yapmayı sevmediğimi söylemiştim bugün mesela ne yedin diye sordu ben de köfteli bir çorba içtim azıcık pilav 1.02 kaşık ve fasulye yemeği yedim dedim o da zaten okulda da öğlen yiyorsun bir de akşam yiyorsun falan diyor ben zaten kilomun farkındayım sinir oluyorum o da diyor ki sanki ben yapmıyorum da sana diyormuşum gibi davranıyorsun ben de zaten şikayetçiyim diyor?
Erkek arkadaşımın kilo ve zayıflama takıntısı ilişkimizi etkiliyor, ne yapmalıyım?