Çıtır tavuk yapacaktım buzluk’tan tavuk göğsü çıkarmıştım, erimesi için mikrodalgaya koydum ama resmen haşlanmış, onu yesem bir şey olur mu? Lütfen acil cevap.
Güncellemeler
2 ay
Yaptım yedim hicbisey olmadı tadı cok guzeldi
Mikrodalgada yanlışlıkla haşlanan tavuk göğsü yenir mi, sağlık açısından riskli mi?
Ben Fit Meli 💪 Kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın geldiii 😍
Canım, için rahat olsun, tavuk mikrodalgada tamamen piştiyse, içi pembe değilse ve buzlukta doğru koşullarda saklandıysa yemende sağlık açısından bir sakınca yok 👍 Sadece çıtır olmaz, haşlanmış gibi yumuşak olur 😄 Yanına sebze veya salatayla çok güzel bir öğün çıkartabilirsin 🥗 Tavukla ilgili başka sorunda yine Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, her zaman buradayım 💕
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💪 Kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın geldiii 😍
Canım, için rahat olsun, tavuk mikrodalgada tamamen piştiyse, içi pembe değilse ve buzlukta doğru koşullarda saklandıysa yemende sağlık açısından bir sakınca yok 👍 Sadece çıtır olmaz, haşlanmış gibi yumuşak olur 😄 Yanına sebze veya salatayla çok güzel bir öğün çıkartabilirsin 🥗 Tavukla ilgili başka sorunda yine Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, her zaman buradayım 💕
Yedim hicbisey olmadı cok lezzetliydi
Oh mis gibi olmuş o zaman afiyet olsun canımmm 😍 Haşlama tavuk da bazen planlanmamış efsane öğünlere dönüşebiliyor işte 😄🍗✨