8 haftada 25 kilo vermek saglikli mi, bu diyet ve yurus programiyla dogru yolda miyim?

Herkese mutlu günler arkadaşlar ben 8 haftada 25 kg vererek 135 kg'den 110'a düştüm sigara alkol kullanan biriydim bir de kilosu çok yüksek biriydim dedim ki bu iş böyle gitmez 8 hafta önce sigarayı alkolü bıraktım tabii bunların yanında beyaz ekmekle kolayı bıraktım kendi kafama göre diyet oluşturup tempolu yürümeye başladım yürüme şeklim ilk 2 hafta sabah 1 saat akşam 1 saat tempolu 3 ve 4. hafta sabah 1.30 akşam 1.30 tempolu yürüme 5 6 7 8. hafta sabah 2 saat akşam 2 saat tempolu yürüme tabii kendime çok kaliteli yürüyüş ve koşu ayakkabısı aldım onunla yürüdüm diyetim şu şekilde sabah 2 kaynamış yumurta 100 grm lor peyniri 1 dilim tam buğday ekmeği 0.5'lik su öğle 1 kase ev yapımı yoğurt 15 çiğ badem bazen yoğurt yerine 1 büyük meyve koyuyorum akşam 1 tabak salata 1 tabak yaklaşık 200 grm organik zeytinyağında kavrulmuş tavuk 1 dilim tam buğday ekmeği 1 ayran sabah ve öğlen yediklerim sabit akşam tavuk yerine et balık köfte ya da diğer proteini bol yemeklerle değiştiriyorum günlük protein ihtiyacımın hepsini yemeklerden almam mümkün olmadığı için her sabah spordan sonra 1 ölçek akşam spordan sonra 1 ölçek protein tozu içiyorum ve sporda BCAA suya karıştırıp içiyorum spora çıkmadan 1500 L karnitin içiyorum akşam spordan sonra mutlaka kaya tuzlu limonlu maden suyu içiyorum süreç bu böylece 8 haftada 25 kg verdim hiç sarkma yok enerjim hiç bitmiyor bazen diyorum acaba sporu 6 saate mi çıkarsam eklem sağlığım bozulmasın diye sabah 2 akşam 2 sabitledim bu arada boyum 1.83 yaş 34 iri kemikli insanım hedefim 90 bugün itibarı ile salona yazıldım kalan 20 kg'yi de ağırlık çalışarak vermek istiyorum ve bugüne kadar hiç kalp çarpması göz kararması halsizlik olmadı tam tersine bitmeyen enerji var vücudumda sormak istediğim sizce doğru yolda mıyım 135 kg insanın 8 haftada 25 kg vermesi doğru mu diyeti her şeyi biraz da sporcu geçmişim olduğu için kendim yazdım şu anda kas erimem yok kaslar yerinde vücudum git gide fitleşiyor doğru yolda mıyım sizden düşüncelerinizi almak istiyo
8 haftada 25 kilo vermek saglikli mi, bu diyet ve yurus programiyla dogru yolda miyim?