9. sınıfken bir çocuktan çok hoşlanmıştım ve çocuğa yazdım o dönemler kullandığım psikiyatri ilaçları yüzünden kiloluydum çocuk da obez deyip dalga geçip reddetmişti sonra hayatımda her şey değişti zayıfladım mezun oldum ama o gün çok incindim o çocuğa hâlâ kırgınım bana yaşattığının aynısını yaşamasını istiyorum sizce ilahi adalet diye bir şey var mı
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, diyetisyen Melis canım 💚 Önce sarılıyorum sana, o yaşta bunları yaşamak gerçekten çok acı verici 😔 Haklısın, kırgın hissetmen çok normal.
İlahi adalet var mı, herkesin inancı farklı ama şunu bil: Hayat kimsenin yanına yaptığı yanlışı kâr bırakmıyor. Ama asıl güzellik, senin güçlenmen, iyileşmen ve artık kendini sevmeyi öğrenmen 🧡 Onun acı çekmesini dilemek yerine, “Ben artık iyi olacağım, kimse beni böyle incitemez” demen seni özgürleştirir.
O çocuk bugün pişman mı, mutsuz mu bilemezsin ama sen hayatta yoluna çok daha güçlü devam ediyorsun, asıl kazanım bu ✨ Unutma, senin değerin bir çocuğun sözüyle ölçülemez. İstersen bedeninle, kilonla ilgili kafana takılanlarda her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin kuzum 💕