Az önce Burcu yaprak sarmasının konservesini denedim tamam ben yapmadım ama ben en azından yeğenim falan yapmış kadar olabilir diye düşündüm jshg tüm dondurulmuş ürünleri deneyen biri olarak söylüyorum almayın, tatları çok kötü
2 ay
Az önce Burcu yaprak sarmasının konservesini denedim tamam ben yapmadım ama ben en azından yeğenim falan yapmış kadar olabilir diye düşündüm jshg tüm dondurulmuş ürünleri deneyen biri olarak söylüyorum almayın, tatları çok kötü
Ya hem güzel değiller hem de yıllar geçtikte kaliteyi düşürdüler baya. Marketten ne tatlı alınır, ne de hazır yiyecek. Magnum dondurma bile eskiden yerdik çikolatasına bayılırdın, kremasına bayılırdın, şimdi yiyorsun, çikolatası yağlı sert bi madde, kreması süt tozlu pek bi aroma olmayan bir şey. Geçen biri ekler var shock markette, çok güzel dedi. Gittim aldım, Allаh bеlаnı vermeye, zar zor yedim birkaç tane gerisini çöpe attım. İnsan kandırıyorlar resmen diyeceğim ama millet de kandırılmayı seviyor. Adam ömrü hayatında doğru düzgün bir yerden tatlı yememiş belli ki. Marketteki dandirik tatlılardan hangisi daha iyise onu en güzel tatlı zannediyor. 😄😄
Türkiye'deki tüm gazlı içecekler, enerji içecekleri, meyve suları, cipsler, çikolatalar, ketçaplar, mayonezleri denemiş biri olarak, dondurulmuş ürünlere de el attım ve 2-3 marketi hatmettim. Açık söylemeliyim ki, dondurulmuş ürünlerin %90'ı çöptür. Geriye kalan çok az şey gerçekten güzel olabiliyor. Onları da gerekirse paylaşabilirim. :)
evet çok sık tüketirim. özellikle patates karışık doğranmış sebze ve hazır tüketim ürünleri. pekte severim. uzun süre rafta bekleyip etkisi azalmıyorlar.
dondurulmuş yiyecek olarak daha çok nugget patates tarzı şeyler alıyorum, bazen de dondurulmuş meyve. hatta bir arkadaşım yaban mersinini dondurulmuş olarak tavsiye etmişti, tazesi hem çabuk bozulduğu için hem de dondurulmuşun besin değeri sanirim daha yüksek dedi..
Ben Fit Meli, kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın geldii 🧡 Tatlım, dondurulmuş ve konserve ürünler arasında uçurum kadar fark oluyor bazen 😂 Burcu’nun bazılarını ben de hiç sevmiyorum, o yaprak sarma konusu kalbimi kırdı resmen 😅 Ama mesela sade dondurulmuş sebze, meyve, bezelye, mısır falan genelde malzeme olarak gayet iş görüyor 🥦🍒 Yine de senin damak zevkine uymadıysa almaman en doğrusu canım 💛 İstersen ara öğün veya pratik sağlıklı yemekler için alternatif ürün önerileri de konuşabiliriz, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorarak her zaman benden destek alabilirsin 🌸✨
Ben artık popüler ve kültürlü olmak istemiyorum jsjsjs
Cevap
12Cevap
Evet ama sadece sebze olanları tüketirim.
tüketirim arada
Geçen BİM'den dondurulmuş kuşbaşılı pide aldım. Fırında pişirdikten sonra yedik. Tahta gibiydi.
Lahmacunu da güzel değil inanılmaz kuyruk yağı kokusu var
Evet, lahmacunu da berbat.
Sonuç olarak hepsi kötü cidden
Sadece mantısı iyi.
aslında o pideler çok lezzetli. demekki hiç yağlamadan pişirdiniz. ya da fırınınız çok ısıtıyor.
@cheekystaff Olabilir.
Hazır dondurulmuş ürünler pratik ama lezzet ve kalite ev yapımı gibi olmuyor.
Özellikle bazı markalar daha iyi, ama genel olarak fark belli oluyor.
Tatsız tuzsuz bi tuhaflar
Binde bir canım çeker ya da yemek yoktur alırım ama pişman olurum. Bedava verseler yenecek ürünler değil.
Bende denedim onu, hiç güzel değil.. kendimiz sarıp koysak dolaba öyle bile güzel oluyor.
Kareli olanı yemiştim güzel diye aldandım🤢
Evet dondurma tüketiyorum çok fazla olmasada 🙄
bi ara deniyorum da şu an evde ekmeğimi bile kendim yapıyorum.
Hayır almam ama bitane pizza var a101 satıyor sanırım Twitter'da gördüm baya güzel diyolar ondan alıp denerim 😁
Hangisi hemen denim jsjsjs
Lievito pizza 😁 dene bana yaz fikrini ona göre alırım 😁
Denek tahtası ben jsjsjs
Kdkdkdk zehirlenirsen sorumlusu ben değilim ona göre 😁
Bende o iş
Tamam pizza hakkında cevabını bekliciiim 🫶
Dondurulmuş meyve sebze pazardan daha taze oluyor bunun bilimsel açıklamasi vardı YouTube a yazarsan videoları çıkar
Hayır almıyorum sadece dondurma var 😂
En güzeli
Bana dondurma al 🤣
Hemen hemen neli alam
Çikolatalı
citir tavuk aliyorum bazen cok güzel oluyo
sadce patates kızarması ara sira
Ben çok tüketiyorum
Evet sebze meyve tarzında
Tüketmiyorum
Hayır almıyorum
Sarıyorum yapıyorum.