Kızlar ben son zamanlarda baya kilo aldım ve üstüne hamile kaldım. Nasıl sağlıklı zayıflarım ama bebeğe zarar vermeden? Göbeğim şişin ama ben kendim kilo kaybedeyim istiyorum yoksa iyice iğrenç olacağım.
2 ay
Kızlar ben son zamanlarda baya kilo aldım ve üstüne hamile kaldım. Nasıl sağlıklı zayıflarım ama bebeğe zarar vermeden? Göbeğim şişin ama ben kendim kilo kaybedeyim istiyorum yoksa iyice iğrenç olacağım.
Diyetisyen ile görüşmelisiniz. Bu şekilde bebeğin neye ihtiyacı var veya yok bilemezsiniz yanlış diyet size de bebeğe de zarar verir o yüzden en iyisi uzman görüşü ✔️
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyenim canım, önce kocaman sarılıyorum sana 🤗💛
Tatlım öncelikle şunu bil: 3 aylık hamilesin ve bu dönemde hedef kesinlikle zayıflamak değil, sağlıklı ve dengeli beslenmek olmalı 👶🏻✨ Kilo vermeye çalışmak bebeğe risk yaratabilir. Bunun yerine paketli abur cuburu azaltıp, sebze, tam tahıllar, kaliteli protein ve bol suya odaklan; hafif yürüyüşler de çok iyi gelir 🚶🏻♀️💕 Kendine “iğrenç olacağım” deme, bedenin şu an minicik bir hayat büyütüyor, bu çok değerli 🥹🌸 İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup beslenmeni birlikte detaylandırabiliriz canım 😌💖
Cevap
6Cevap
Doğum sonrası buna odaklansan daha iyi olmaz mi?
Tebrikler bu arada
Kendini zorlamadan egzersiz yap kilo verme sabit tutmaya çalış
Spor yap. Hızlı tempo yürüyüş. Hem çocuk sağlığı hem senin sağlığın için çok önemli
Bol bol su içiniz. spor yapınız
doktoruna danişsan daha iyi
Meh bebek varken endiselendigin seye bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?