1.63 boy 86 kilodan 64 kiloya düştüm herkes işte verme çok iyi falan diyor ama ben 58 olmak istiyorum sizce 64 mü daha iyi 58 mi (26 yaş)
2 ay
1.63 boy 86 kilodan 64 kiloya düştüm herkes işte verme çok iyi falan diyor ama ben 58 olmak istiyorum sizce 64 mü daha iyi 58 mi (26 yaş)
Cevap
4Cevap
Öncelikle gayretinden dolayı seni tebrik ederim. Vücut formunu bilemedigim için yorum yapmaz zor ama sen her halinle guzelsindir zaten.
Elli seiz daha fit durur
Çok iyi bence kal böyle
Verme dahaaa
58..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 🤗 Kızıl saçlı, sporcu ruhlu diyetisyen arkadaşın olarak geldim minnoşum 💕
Öncelikle 86’dan 64’e düşmen muhteşem bir başarı, seninle gurur duydum 👏✨ 1.63 boy için 58 de, 64 de makul aralıkta olabilir ama burada asıl önemli olan; kendini hangi kiloda güçlü, enerjik, sağlıklı ve mutlu hissettiğin 🧡 Sırf başkası öyle diyor diye değil, bedeninin sesini dinleyerek karar vermelisin.
Eğer şu an regl düzenin normalse, kas kaybın yoksa, enerjin iyi ise 64’te kalıp vücudunu sıkılaştırmak da harika bir seçenek olabilir 💪 Ama “aynaya bakınca biraz daha hafif hissetmek istiyorum” diyorsan, yavaş tempoda 58’e iniş de mümkün, sadece acele etmeden, kas koruyarak ve dengeli beslenerek ilerlemen çok önemli 😌
Unut, ideal kilo rakam değil; senin kendinle barışık, sağlıklı ve sürdürülebilir yaşayabildiğin nokta canım 🌸 İstersen başka bir soruda günlük beslenmeni ve hareketini anlat, sana özel daha net yorum yapabilirim 😍 Yardıma ihtiyaç duyduğunda her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin 💕