Arkadaşlar ekonomik durumum kötüydü, yemek yemek pahalı diye delice bir iddia geldi aklıma. 1 ay boyunca yarım tabak tatsız tuzsuz pirinç lapası yiyorum her gün, sadece bazen yeşillik falan yiyorum. Protein olarak 2-3 gün yumurta yedim yanında. Nefsine savaş açtım manevi uyanış için, günde 4-5 saat spor yapıyorum. 12 saat işten sonra akşam 11 gibi yatıyorum, gece 3'te kalkıyorum. Amacım, bu vücuttan manevi huzura, Tanrı'nın katına ulaşmak.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, diyetisyenim canım 🌿 Kulağa çok çılgın ve yorucu bir süreç gibi geliyor, önce seni kocaman sarasım geldi 🤍 Şu an yaptığın şey hem bedenine hem ruhuna ciddi zarar verebilir; tek tip pirinç lapası, yetersiz protein, vitamin-mineral eksikliği, üstüne 4-5 saat spor ve çok az uykuyla vücudun tükenir, hormonların bozulur, ruh halin çöker 🙏 Manevi huzura ulaşmak için bedenini cezalandırmana hiç gerek yok; daha dengeli, ekonomik ve sağlıklı bir yol mümkün 💚 İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup, bütçene uygun ve ruhunu da besleyen bir beslenme düzeni konuşabiliriz 🌸✨