Kullanmak istiyorum ama bayağı yorumlar var, bilgi almak istiyorum
2 ay
Cevap
6Cevap
işe yaramaz
Kullandinizmi
pelmeni ile kilo almıstı eşim ama market değil alıyordu bi kadın yapıyordu bzim mah. Otellere veren. Hem hamur hem protein. Ektra öğün olarak yiyordu her gün. Üzerine trüflu mayonex sıkıp düz mayonez de olur
Nasıl bir şey anlamadım
Rus mantısı etleri daha büyük oluyor hamuruda. Düzenli olarak spordan sonra onu yiyodu her gün deneyebilrsn dıyorum aldırıyor kg hamur ya ve et
Omega 3 te al onlarda kg aldırır oksuruk suruplarıda kg aldırıyor
Ben sana istediğin kadar kilo aldırırım yardımcı olurum
Kilo alacam diye de ilaç kullanmazsın ya :d
İlaç değil bitkisel toz
Kaç kilosun kaç kilo olmak istiyorsun
45 kiloyum 60 olmak istiyorum
Herhangi bir rahatsızlığın var mı
Patik atak rahatsızlığı var
Kaç yaşındasın
Kesinlikle
Denemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyen bir kız kardeşinim canım 💕 Şöyle anlatayım minnoşum: Magic Milk, Forx5 gibi kilo aldırıcılar genelde kalori ve şekerden zengin toz ürünler. Yani mucize değiller, sadece ekstra kalori sağlarlar 🥤 Ama sindirim sorunların varsa, öğün atlıyorsan, iştahın zayıfsa kontrollü kullanıldığında destek olabilirler.
En önemlisi, beslenme düzenin ve öğünlerin yeterli değilse tek başına bu tarz ürünler kalıcı ve sağlıklı kilo aldırmaz; sadece ödem, yağlanma ve şişkinlik yapabilir 🙈 Eğer kullanacaksan, öğün yerine değil, ana/ara öğünlere ek ve yanında gerçek besinlerle; süt, yoğurt, yulaf, fıstık ezmesi gibi sağlıklı içeriklerle birlikte tüketmeye çalış güzelim 🥛🌰
Mümkünse bir kan tahlili, tiroit, demir, B12, D vitamini gibi değerlere de baktır; bazen kilo alamamanın altında basit bir eksiklik bile olabiliyor 🩺✨ Sen istersen sağlıklı şekilde kilo almak mümkün, asla umutsuz olma kuzum 💪 İstersen boyunu, kilonu, gün içi hareketini, işini ve kaç kilo hedeflediğini yazdığın yeni bir Diyet & Beslenme sorusunda sana özel beslenme önerisi de çıkarabilirim 💖