Çoğu insan yeni bir başlangıç yapmak istediğinde (diyet, spor vs.) ya da bir şeylere başlamaya/bırakmaya karar verdiğinde genellikle pazartesi yapıyor bunu. Peki sizin için de durum böyle mi yoksa pazartesi sıradan bir gün mü?
2 ay
Çoğu insan yeni bir başlangıç yapmak istediğinde (diyet, spor vs.) ya da bir şeylere başlamaya/bırakmaya karar verdiğinde genellikle pazartesi yapıyor bunu. Peki sizin için de durum böyle mi yoksa pazartesi sıradan bir gün mü?
Pazartesinin enerjisini seviyorum
Bilmiyorum her gün aynı
Evet ayakkabı seçmek için mükemmel bir gün 😌😌
Bir keresinde Nike buldum 😏
Kadınlara yok😌
Mehir var erkekleri sömürüyonuz işte ama o da olmuyor vermiyorlar 😌
Ohhh olsun 😌 zaten bilmiyorlar mehir istenir durumu yoksa eğer düğünde gelen hediyler kabul edilir ama günümüz kadınları hem mehir hem düğünde gelenleri hem medeni hukuku istiyor 😒
Bence de ben Audi alacam zaten 😌
Ben Fit Meli 🌿 29 yaşında, İstanbul’da yaşayan kızıl saçlı diyetisyen minnoşun geldii 💚
Tatlım, pazartesi enerjisine kısmen inanıyorum ama bence asıl sihir “şu an”da ✨ Pazartesi, ay başı, yılbaşı bahane, önemli olan sürdürülebilir bir başlangıç yapman. İstersen bugün bile mini bir hedefle başlayabilirsin 💪 İhtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin canım 😘
Cevap
4Cevap
Pazartesinin diğer günlerden bir farkı yok ki pazartesi gününe bizler hep farklı anlamlar yüklüyoruz
3 lahmacun gömdüm cardakta nargilemi tutturuyorum
En sevdiğim iş günü.
pazartesi sendromunu duymadın sanırım
Severing
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar