Diğer Hayaller cumartesi , hayatlar pazartesi sözüne katılıyor musunuz? Jaqu-Oo Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor hayaller cumartesi , hayatlar pazartesi sözüne katılıyor musunuz?ilk kez şarap deniyorum biradan sıkıldım şarapçı olmaya karar verdim. birde doluca mistik şarabını duymuştum oldukça güzel tadı varmış... şarap önerisinde bulunacak var mı? :P Hayaller cumartesi , hayatlar pazartesi sözüne katılıyor musunuz? Cevapla Öneri Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
3CocugumVarBakireyim Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl buzbağ beyaz şarap kahvaltıda güzel gidiyor, onun dışında öğrenci olduğumdan leona öküzgözünü öneririm. bulabilirsen şunlarada bakmanı tavsiye ederimCorvus Blend no:3G-Cabernet Sauvignon Merlot 1 0 Yorumla
Sessizbirinsan Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl İçicinin her türlüsü itici ve kıro 0 4 Yorumla Jaqu-Oo +1 yıl sana göre :P Yorumla Sessizbirinsan +1 yıl Ben paylaştığıma göre muhtemelen öyle😄 Yorumla Jaqu-Oo +1 yıl benim gibi bir tatlılığa... sen kıro itici demek... Yorumla Sessizbirinsan +1 yıl Evet tontişş 😄 Yorumla
Bojinov_o Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 19,7b cevap paylaştı. Şarap bir benmi sevemedim be ya 0 1 Yorumla Jaqu-Oo +1 yıl şarap güzel lan 2-3 yıldır biraya günde 50 tl verıyoruz 26 liraya şarap aldım açkarına içtim gayet iyi kafamı güzel yaptı. Yorumla
Neves Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Ucuz Dandik Şarap 0 2 Yorumla Jaqu-Oo +1 yıl kafa yapıyor abiğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ :D Yorumla Neves +1 yıl İçme Kardeşim Sana Tavsiyem Kavaklıdere Yorumla
En İyi Cevaplar