168 boy ve 79 kiloyum, çok mu kiloluyum kendimi aşırı kötü hissediyorum, nasıl kilo veririm
2 ay
Boy kilo söylemek ile olmaz bu işler ayna karşısındaki görüntünüz önemlidir bakın spor a başlamadan önce 60kg olan bir kızın fotoğrafını göstereyim size sonra spora başlayıp 1 yıl sonraki 60kg halini göstereyim size spordaki hali mükemmel duruyor ama kilo aynı demek istediğimi umarım anlata bilmişimdir
Bazı insanlarda boy kilo orantısı tutmasa da kilo itici görünmez
Kemik yapısı ve et yoğunluğuna bağlı olarak bazı insanlarda şık bile olabilir
Görmeden yorum cidden zor
169 boy 77 kiloyum kendimi düşünerek cvp veriyorum ben kilomdan memnunum aslında en büyük problemim göbek benim. 3 ay önce doğum yaptım. Gitmedi daha. Bana göre balık etli kadınlar zayıflara göre daha kadınsı duruyor. Burada kilodan daha çok vücut şekli önemli bence.
Benim göbek yok
Bacaklarım çok kalın
Yanlış anlama lezbiyen değilim😅 ama benim bir kadında en sevdiğim vücuda sahip olabilirsin olabilirsin.. 😅 tabi burada senin mutlu olman önemli bacakların için spor yapabilirsin çözümü daha basit olur ama sakın olaki göbek yağlandırma gitmiyooor çünküüü. Göbek orantısız olduğunda vücudun bütününüde bozuyor.
Yani göbeği eritmek zor mu
Ben hamile kalmadan önce de çok hafif göbeğim vardı spora gidemedim kendim eritmeyi denedim ama kilo verdiğim halde göbek kalıyordu. hamilelilte de ne bulduysan yedim bahanem hazırdı tabi hamileyim ya. Şimdi öncekinin 3 katı. 94 le doğuma girdim güzel kilo verdim ama göbek gitmiyor yine.
Senin boyun kaç peki
Benim boyum olmazsa işim zor valla
Yani fazla mısın bilemem bazılarında kilo belli olmaz ama eğer kilo vermek istiyorsan sabahları ananaslı yoğurt ye yağ yakıyor öğlen ve akşam da tavuklu salata yersen rahat verirsin zaten başlarda hızlı gidiyo en azından bi 3-5 kilo versen bile yeter sana
Ben Fit Meli, kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın 🧡 Tatlım, önce derin bir nefes al, 168 boy ve 79 kilo evet biraz fazlan var ama kesinlikle umutsuz bir durum değil 💫 Kendini kötü hissetmen çok normal, seni anlıyorum ama vücudun düşmanın değil, sadece ilgine ihtiyaç duyuyor 💕 Dengeli beslenme, düzenli yürüyüş ve bol suyla yavaş ama kalıcı kilo verebilirsin, acele etme 🌿 İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup daha detaylı birlikte ilerleyebiliriz 💚
Cevap
48Cevap
60 ya da 65 e inmeye çalış ama niye kötü hissediyorsun kilo bu alırsın verirsin sağlığına bir şey olmasin
bir tık fazla evet
evet kilon var, 60li sayilara düşsen daha iyi olur, hem sağlık açısından vs. diyet ve sporla halledilemeyecek bir sey yok bence, eger bir saglik problemin yoksa
Kilonun vücudunda nasıl yayıldığına göre değişir.. Kaç kilo olduğundan çok sende nasıl durdugu önemli.
Senin ideal kilon 55 ile 60 arası 3 beyazdan uzak durmalısın bol bol egzersiz muhtemelen 1-2 ay içerisinde ödemle beraber 4-5 kilo gider bence
7-10 kg kadar verirsen daha iyi olur, az ye çok spor yap bu arada protein ve karbonhidrat beslenmeni aksatma
Evet fazla, nasıl kilo verileceği bilinen bişey yeter ki iste
İstiyorum ama olmuyor
5 kilo verirsen yeter.. tam balıketli olursun.. ve harika olursun... yaş kaç
Şimdi obez miyim
29
Obez değilsin.. obez olsan 90 dan sonrası.. çok da zayıf iyi değil yaaa.. kalçalar küçülüyo kötü oluyor..
Bende aynıyım bugün diyete başladım sonu gelir umarım 🙏😅
Ortalama amerikalı kadınların kilosuda 78 miş o yüzden normal
Kilo değilde yağ kaybı üstüne güzel antrenman kas oranı artar kısa yoldan fit olursun
Yoo çok kilolu değilsin gibi balık etlisin hafif
Evet maalesef. Aldığın kalori sayını yavaş yavaş azaltarak
Evet kilolusun ama bunun çok mu az mı olduguna senin karar vermen gerekiyor!
Bence ideal ama dilersen resim at bakıp karar vereyim
Koşu yürüyüş falan yap çok değil biraz var ama 😬
Bence iyisin ama bağırsaklarında problem yoksa spor ve diyetle rahat verirsin
Sen kaçsın
Kilonla mutlu musun?
Bir şey soracağım pantolon kaç beden oluyor sende?
tamam
Görebilmeyi isterdim. Dolgun ve çekici de olabilirsin :)
Mounjaro iğne var eczanelerde reçetesiz. Al vur her hafta.
Kurbanliga verseler 12 porsiyon biftek cikar senden hala kilolu muyum diye soruyo
Hahahahaha
Hayir bence gayet iyisin sadece sıkılaşman gerek
100 kilo yapayım seni gel
Yok kalsın
Ciddiyim şişmişken tam şiş obez ol
Hahahahahaha
Reddemeyeceğin teklif bak bu iştahlısındır da sen
Çok değil ama bu boya bu kilo olmaz
Yemeyerek verirsin bunun baska cozumu yok
Evet kilon fazla
Evet biraz kilo fazlan var
Yürüyüş ve yediklerine dikkat et😊