Her seferinde halam benimle dalga geçiyor onun kizi cok zayifmis felan filan bana diyo... artik kilo ver bende stresse girdim iyice ne yapqrsam yapim artik kendimi begenmiyorum
https://i.hizliresim.com/lzmv2r.jpg
https://i.hizliresim.com/lzmv2r.jpg
Ya sizin bu kilolardan oranızın buranızın güzel olmayışından şikayet edişinize bayılıyorum sizi ısırası geliyo insanın ya :D cidden bu kadar kafana takmanı anlayamıyorum. Kilolu olsaydın bile ki değilsin seni o halinle de kabul edecek kişiler olurdu merak etme sen. Gayet idealsin.
Arkada insan ırkını kurtaracak malzemeler var kız gelmiş burada kilolumuyum diyo :D
Hahahahaha :D
hayır kesinlikle kilolu değilsin.. güzel bir vücudun var bnce.. ayrıca seninle alay eden insanlar ya seni çok kıskanıyor ya da gözlerrinde bir problm var.. her söyleneni ciddiye alma bnce
Bence gayet normalsin kilolu falanda degilsin. Halan ya sana kin tutuyor ya kiskaniyor. Cok yakin olma derim ben
Cevap
78Cevap
Onun kızı çok zayıf ya hani halan seni kskanyo cekemiyolar o kız seni begeniyo ondan üzülüyo kadın da kızı uzulmesn diye sen zayifla istiyo ne güzel yazdım :) ama böyledir burada tandgm çok kişi var bu durumda
çok değil fakat vermelisin 5-10 kilo bacaklarınız cok kalın
Evet :/
bence halanız sizi kıskanıyor sanırsam yüzünüz güzel olmalı biraz kilo verirseniz harika sonuç..
Resim salaş kıyafetlerle çekilmiş. O yuzden tam anlaşılmıyor. Şu haliyle belirgin pek bir şey yok biraz basenler sanki iri çıkmış. Boy- kilo kaçtı?
Sanırım Halanın kızı Safinaz irtibat bürosu tipinde bir şey. Bence Fit Bir Bayansın. (Bir de Şöyle Bir Laf Vardır Kedi Yetişemediği Ciğere Miyav Dermiş) :))
Seni seven böyle sevsin.
Beğenmeyen ise s… gitsin.
Voleybol güzel. Evet...
Benimde moralimi bozuyorlar sinir oluyorum tamam kiloluyum fazlam var tabi ama görür görmez ay kiloolusun zayıflamalısın sinirimi bozuyorlar :( 6-7 kilo versem iyi olacak ama veremşyorum
o önündeki kapşon mu? arkada olması gerekmez mi? keşke bira dar bişey giyseydin kilon daha iyi anlaşılırdı ama fazla kilon yok normalsin.. halan şişkoysa seni kıskanıyor sanırım :D
Balık etlisin. Hoşlanmıyorsan spor yapabilirsin. Gayet güzel bence.
halan senın guzelliğini kıskanıyo.. aptalmıın balık etlısın daha ne istiyosun.. senin gibi olmak ısteyen kac kıı var haberın var mı senın
birazcik basenden ver canim ama asiri bir kilon yok yani takma soylediklerini kendin icin azcik ver yeter ki spor yapsan sadece yeter :)
Bence de boyuna gore iste nornal geldin bana. hem erkekler oyle zayif kizlardan ziyade hafiften balik etli severlermis yapilan istatistiklere gore konusuyorum😊
yok canım ya bir kilo göremedim ben... ama bacakları biraz daha inceltsen iyi olur sanki..
Erkek zannettim bastan resimden cikip tekrar soran kisiye baktm fizigin tam benim idealim bayilirm boyle balik etlilere ne o oyle kuru zayf cubuk kraker gibi kucagna otursa kicnin kemikleri dizine batar iyi boyle
hafif bir diyet gunde bir saat yuruyus yaptigin taktirde daha tatli olursun canim
Basenler dondurma külahını anımsatıyor.
Adres: YouTube/Blogilates
Hemen pilatese başla. Dikkat " pilates" , patates değil
kalça hafif var ama genel hatları ile kötü durmuyorsun
ne şişmanı yaa.. halan halt etmiş.. şişman görmemiş... beni görse bilmem neder? :)
Bence çok da kilolu değilsin. Ben de senin aldığın eleştiriler gibi eleştiriler alıyorum. Ve ben diyete başlamaya karar verdim. Eğer rahatsız oluyorsan. Sende başla derim :)
halanı takma sen kafana :) bende obez falansın sandım bence sıkıntı yok hem zayıf kızlar güzel değil ki bana göre erkeğin zevkine göre değişir bu durum bence gayet hoşsun :)
Kıskandığı için öyle yapıyordur :)) normalsin hacı :)
Sadece biraz bacaklarından kilo ver onu dışında gayet iyisin
Bence biraz bölgesel spor yapmalısın basen var çünkü sende onun dışında gayet iyi duruyosun
teraziye çıktıgında seninle konuşmuyormu terazi? merak ettim
gayet yakisiklisin bence. giyim tarzindan erkek gibi sanki
:D hahahaha Sağol
kafayı yemiş bunlar kilo kilo diyo hani memnun değilsen gönder bir 5-6 kilo
Erkek gibi görünüyorsun yüzün olmadığı için. :) ama biraz kalıplı gibisin.
Erkek vücudu havası var sanki banamı öyle geldi bilemiyorum ama yanlışım varsa düzeltin
Abi bu Kızlardan korkulur ya bak bak bak senaryolara bak neredeyse inanıyordum la.
Neyse kilolu değilsin ama kilolu olup olmadığını soracağın sorularda seni şişman gösterecek bol elbiseler giymemelisin.
harun abi sandım :( ama kilolu degilsin birazcık spor ile mukemmel olur.
Banada kilolu gibi gelmwdin sen ne bakıyon halana gıcık insanlara denk gelmissin
yok dalga geçiyor halan senle kilon iyi ne al ne ver
Fotoğraf biraz net olsa daha iyiymiş birde siyah Kilo belli etmez canım... Normal görünüyor böyle
2 veya 3 kilo verirsen idealdir ama herhangi bir sıkıntı yok gibi duruyor
Tamam teşekkürederim
çok da abartılı değil gibisin. Ama genede göbek çevresini ver
O kadar krem losyona para vermişsin bak üzerine birşey alacak paran kalmamış yazık
bir an erkek sandım.. bir kac kilo fazlan var ama sporla hallolur
benim erkek arkadaşlarımın böyle fiziği yok :D
üçgen vücudun var hıamına :D
biraz basenin var bacaklarını inceltmeye çalış bence
bende hüsmen dayı gibi bişey bekliyorum. sorman bile yersiz ne kilosu
Yooo olması gereken haldesin...
:))
kusura bakma açık konuşcam. selülit yoksa gayet iyisin :D
Yoo değilsin bol giyiyosun ondandir
:D bilmiorum arik napim
yook bence fazla kılon yok ama basen bolgenı ıncelt bırz
En az bir 5 kilo vermelisin, bacaklar çok kalın, keza belin de öyledir muhtemelen..
Üstündeki zımbırık hariç idealsin halacığın birazcık şey yapıyor :P
iyisin bence hiç kasma kendini :)...
Erkek sananlardanim bende. iyisin bosver.
sADECE MORALİNİ BOZMAK İSTİYORLAR
Burdan iyi görünüyorsun bence
Sen kilolu görmemişsin , bu hiç bişey bence normal
Aman tanrım didim. Neden erkek resmi attın?
kilo nerde kiloyu unuttun galiba
yalnız pembe olmasan seni kadın sanacaktım :D
en sevdiğim fizik hiç kilo verme
Var biraz. Sporla falan halledersin ama :)
Şişman değilds erkek gibi durmuşsun
bence kilolu değilsin
yoo okadar degil camis gibisin sadece :)
Kilo vermeyi boşver de aynayı sil :)
Ben daha kiloluyum :D
senin maşşallahın var şlsdöad :D:D @kurabiyemsi
Haahaha :D saol ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar