Hirs yapip verebilirsin once az yiyerek basla kendini zorlama sunu yemiyecem bunu yemiyecem diye agir gelir devam edemezsin.
Gunde yarim saat kadar yürü mutlaka. daha yasin cok genç kilo verirsen ne kadar saglikli olacagini hafifleyecegini yuzunun guzellesecegini düşün.
38 ya da 40 beden bir pantolon al icine gireceğim diye surekli dene sana motivasyon verir05 Yorumla
Soran+1 yılÇok hırs yaptım çok teşekür ederim tavsiyeleriniz için başardığımda tekrar konu açıcam
Soran+1 yılYok soğan kürü denedim daha önce vermiştim tekrar başlıcam
Soran+1 yılTamam teşekür ederim bakıcam
En İyi Cevaplar
Boyuna göre fazla kilon dış görünüşten cok kendi sağlıgın için spor ve düzenli beslenmeye dikkat etmelisin.
00 Yorumla
+1 yılEvet ne yazik ki buyuk ihtimalle ofis calisanisiniz. en guzeli spora vakit ayırmak ve yemegi azaltmak ekmek ve sekeride kesmek. bana sorarsaniz 30 kilo fazlaniz var
017 Yorumla
Soran+1 yılYok sağlıkçıyım ben paramedik
- +1 yıl
Duzensiz ogunlerinizden demek ki. abur cuburu seviyosunuzdur kesinlikle
Soran+1 yılEvet mahlesef
- +1 yıl
Boğazı kisican gerisini halledersin. Bosver. vaka cok oluyo mu gunde
Soran+1 yılevet oluyor ya bu sitede insanlar neden bu kadar basit küfr yazıyorlar ha sormaz olaydım hepsinin sahibine iade ediyorum
- +1 yıl
Herkesin kisiligi farkli. ne diyeyim. Allah kolaylik versin. Bir an once spor şart simdi baslayin hatta
Soran+1 yılBaşladım diyetteyim
- +1 yıl
Ya spor
Soran+1 yılEliptik bisiklet aldım... yürüyorum.. endokrine gidicem hedef 54 ...
- +1 yıl
Normal bisiklet daha cok ise yarar hayirlisi
Soran+1 yılİnşallah başarırım kendime çok güveniyoru m
- +1 yıl
Irade önemli
Soran+1 yılverdikten sonra size yazarım ölmek var dönmek yok
- +1 yıl
Umarim bekliyorum arkadasim 8 ayda bisikletle 41 kilo verdi hatta haber bile oldu :) azim olsun yeter
Soran+1 yılSizi takip ediyorum özelden bana yazabilir misin meleğimiz... benim nıkım bir şey sorucam
- +1 yıl
Günde 2 kez : 1 sabah birde akşam yemeğinden 30 dakika önce omega 3 vede çörek otu yağı bir tatlı kaşığı uygularsanız : direk yağlarınızı yakar, bağışıklık sisteminiz güçlenir, kansere karşı ve ölüm dışında bir çok hastalık riskine karşı korunma adına faydalı bir uygulama yapmış olursunuz :)
1 pizzada : 58 küp şeker ,2 börekte 30 küp şeker, bir gazlı içecekte 6 küp şeker, pilav, makarna, normal ekmek, hazır keke vb şeylerden uzak durulmalı,
Vede Dr. Fevzi ÖZGÖNÜL beden aklıyla zayıfla kitabını alarak kilo verme adına güzel yol almış olursunuz, vede kardiyolojiden umarım spor öncesi ekeg ve eforlu ekg çektirmişsinizdir.
Bendeniz bunları uyguladım ve 10 günde 3 kilo verdim bile. çavdar ekmeği veya kepekli ekmek yiyin,20 dakikada doyduğunuzu algılıyor beyniniz ve yavaş yer çok çiğnerseniz fazla yemeden doymuş olursunuz. bilginiz vardır elbet ama genede önereyim dedim.
Soran+1 yılREALSANAL VEFA NIKI ABİ... ÇOK TEŞEKÜR ederim uzuzn uzun yazmışsınız çörek otunu sadece kullansam öğütülmüş olmaz mı ağzımda çiğneyerek internette o şekilde yazıyor oda faydalı olmaz mı
- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılKilo verilir. Bunun için kendini üzme. Özellikle başkasının seni üzmesine de izin vermemelisin. Saygılar.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa bu soruyu silmek istiyorum nasıl silebilirim acaba
- +1 yıl
Kurallara aykırı bir şey yoksa silmezler. Yine de kizlarsoruyor nickine mesaj atıp yardım isteyebilirsiniz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
her şakada bir gerçek vardır bacım boyun 1.80 olsa 80 kilo neysede şu an obezsin hamile bile kalmadan 80 olmuşsun oha be az ye az adam boşarsada haklıdır hani
012 Yorumla
Soran+1 yılÖğrenciyim aynı zaman da vericem ya çok üzülüyorum zayıflayınca hedef 54 bu sefer ben boşucam... aşk vefa ister kırmadan söylese hep dalga grçiyor kendide 90 boyu 175 sanki kendi çok zayıf
Soran+1 yılSen insan mısın senin gibi adiden koca olmaz küfr edecektim ama ağzıma yakışmaz insan evladı
Soran+1 yılGeçiyom saygısız
Soran+1 yılYa deliiiiii neyse müsait olduğumda senin ağzının payını vericem bekle sen
Soran+1 yılSen tam bir ayısın
Soran+1 yılMesaj hakkım olduğunda ağzının payını vericem bekle sen... benden beter bir eşin olsun inş.
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. eşlerin kilo vermesi için teşvik edilmesine katılıyorum. Ama bunu her fırsatta dile getirmek hatta boşanmakla ilgili şaka yapmak hiç tasvip etmediğim şeyler.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 978 cevap paylaştı. Spor yapıyorsan o kadar kilo olmazki ama. Biraz sabredersen verirsin zaman içinde ama eşinin kiloyla alakalı üstüne gelmesi çok kırıcı
03 Yorumla
Soran+1 yılmemurluk sınavı yüzünden stres ten bu hale geldim
Soran+1 yılBen azimliyim hemde çok teşekür ederim
+1 yılBende 160 im makineye çıktığımda bana 50 kilo olmam gerektiğini söyledi 160 a 80 gerçekten çok esinde öyle istiyormuş zayıflamalisin eşinin gözü dışarıya kaymadan zayifla
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah ya tek temennim o
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir 20-25 kilo versen fistik gibi olursun. Cok rahat da verirsin ama once kendin isticeksin is orda biter. bir de ben senin yerinde olsam esimin bu lafini ona yedirtirdim..
02 Yorumla
Soran+1 yılYediricem ant olsun aşk vefa ister saygı ister emek ister
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam haklı , dışardaki fit hatunları görüyor kocanız imreniyor , zayıflayın ve kocanızın gönlünü alın , spor yaın , diyetisyene gidin aerobik e gidin gidin :) Kolay gelsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekür ederim tavsiyelerin için sizin gibi saygılı insanların burada olması çok güzell
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek başka sorularınız varsa bana sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım :)
Soran+1 yılTeşekür eserim şu an yok
+1 yılrejım yap kocanın gozu dısarlara kaymaya baslar.
bende kılolu bır kadınla evlenmek ıstemem.
yatakta problemler oluyor cabuk pozısyon degıstıremıyorsun her pozısyon olmuyor gundelık hayatta problemler oluyor. bunları bı dusun derım.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKilon var tatlim ben 1 ayda 8 kilo verdim 70 dim su an 62 yim
03 Yorumla- +1 yıl
Şimdi sakat mı bu sinek
Soran+1 yılNe yaparak pekş önerilerin var mı acaba
- +1 yıl
Gunde sadece 3 elma ve en az yarim saat tempolu yuruyuz
Çocuk bile doğurmadan o 20 kiloyu nasıl aldın yahu..
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum çok kolay oldu
+1 yılBoyuna göre kilolusun biraz. Zayıfla canım ne olacak çocuk olunca daha da artar 😑😏😴
01 Yorumla
Soran+1 yılVericem allah ın izni ile teşekür ederim
+1 yılkilo çok fazla olma gereken 60
ama bunun içinde boşanılmaz.
bence eşin daha fazla kilo almandan korkuyor ve şimdiden tebbir alyım diyor03 Yorumla
Soran+1 yılSanırım öyle ama psikolojimi bozuyor ben sağlıkçıyım vericem
- +1 yıl
Sağlıkçı isen bunun önemini daha iyi biliyorsun demektir.
Bir erkek gözüyle ver derim.
Morelinide bozma. Eşin seni sevdiği ve kaybetmek istemediğinden söylüyor.
Sevmese idi hiç sesini çıkarmaz bunu boşanma bahanesi yapardı.
Soran+1 yılHaklısın şükür güzel bir evliliğimiz var tek sorun kilo almam
+1 yılBu bildiğin obezite hastası. İradene sahip çıkacaksın, spor yapacaksın. Sizin gibilerden hiç ümidim yoktur. Vücudun çok deforme olmuş, düzeleceğini sanmıyorum
00 YorumlaHahah, kız havaya uçmuş dinamitle patlamış haberi yok :D
14 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah seninde sevgilin ben den beter olur tamam mı insan biraz kibar olur ya
Soran+1 yılŞişko sen sin ya ben gidiyorum ne kadat acımasızsınız
canım 80 fazla bosamaz ama kendine özen göster sağlığın için
00 Yorumla
+1 yılkilolusun ipi astın unu serdin diye salmışsın sende haa çocuk yapınca da kilo alırsın
14 Yorumla
Soran+1 yılZararın neresinden dönsen kardır
- +1 yıl
dön işte suyunu çıkarmadan saglıklı kilo vermeye çalış
- +1 yıl
aşağıda okudum da hep dalga grçiyor kendide 90 boyu 175 sanki kendi çok zayıf bu bilgi herşeyi değiştirir bildigin gibi yap boşver dert etme kilonu
Soran+1 yılTeşekür ederim vericem yaşım 21 şükür mesleğim var.. özgüven sorunum yok bunun üstünden de gelirim
Tabikide Biraz Zayıflaman Senin İçinde İyi Olacaktır.
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekür ederim vericem inş.
Kilolusun canim. Kocan icin degil de sagligin icin kilo versen iyi olur. Hem özgüvenin yerine gelir.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın mesleğim de var özgüveni tetikliyor mahlesef
+1 yılNormalsin diyen erkekler siz nasıl bir abazasınız la. 160 BOY 80 KİLO diyor 80. 25 kilo fazlası var en az. Siz de gelmiş normal diyonuz
06 Yorumla
Soran+1 yılVericem ya yaş 21
- +1 yıl
Kilo küçük yaşta alınır. Daha sonra verilmesi zordur. Siz kadınlar boğazınızdan kesemezsiniz. Yaşla bir alakası yok. Kilo verebileceğini sanmıyorum
Soran+1 yılYa valla ağlıcam gerçekten böylemi düşünüyorsunuz kurtarır payı yok mu hiç
- +1 yıl
Vücud tipine de bağlı. Eğer deforme olmuşsa vücudun, kilo versen dahi çatlaklar ve sarkmalar kaçınılmaz olacak. Eğer ki deforme olmamışsa sıkı bir vücud mümkün ama 25 kilo azımsanacak bir sayı değil. Çok az insan azmedip verebilir bu kadar kiloyu. 160 boy ideal bir boy (Kendi görüşüm: Uzun boylu bayanlar itici. Minyon tipli bayanlar çekici)
Soran+1 yılsıkı bir vucudum var kemiklerim çok ince simit sorunum var kimse 80 olduğuma inanmıyor
- +1 yıl
Simit sorunun varsa sıkıntı. En zor şekillendirilecek bölgedir
+1 yılKilolusun, benim boyum 1.63 kilom 58 yinede balık etliyim. Ama istersen verebilirsin merak etme :)
00 Yorumla
+1 yılŞu adamdan boşanda dersini alsın.
A. q oğlu ya boşanacaksın neden evlendin?02 Yorumla
Soran+1 yılYaşım 21 dul kalmak istemiyorum... benim ailem girdiğin boşanmaya çok karşı ama beni kırdığı halde seviyorum... benim de mesleğim var şükür.. kendi ayaklarım üzerinde duruyorum başaracağıma eminim
- +1 yıl
Kolay gelsin sana :)
+1 yılŞimdi şaka. Bakarsın ikerde gerçek olur. Dikkat et abla
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam ablası
- +1 yıl
😄 ablası deyince kötü hissettim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilir canım hiç sıkıntı yapma en kısa zamanda diyetisyen + spora git ve kiloları ver inanıyorum yaparsın 👍👍
00 YorumlaYaşamadım ama eşin birazcık haklı sanki ya 80 de az değil
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle kilolusun kilo vermeye çalış yalniz eşinin yaptığı adilik
01 Yorumla
Soran+1 yılsınavlara hazırlandım geleceğimiz için stres aldım vericem inş.
Malesef kilolusun cocuk oluncada alirsin saglik icin ver kilo
00 Yorumla
+1 yılKilolusun evet ama güçlü bir iradeye sahipsin galiba. Verirsin
00 YorumlaEşinin kilosu nasıl peki?
07 Yorumla
Soran+1 yıl175 boy 90kilo oda zayıf değil yani ya evlilik günümüzde ne kadar basitleşti benim kızdığım o... sağlıkçıyım ben bana veremezsen boşarım diyor o kiloyu vericem kendime çok güveniyorum o zaman o lafları yediricem.. evli arkadaşlara tavsiyem kırmayın birbirinizi hayat arkadaşının kırmasıda ayrı koyuyor insana
- +1 yıl
Bende anlamıyorum nasıl diyorlar eşler birbirlerine.. tabi ki şakayla karışık denebilir birbirleriyle dalga bile geçebilirler.. eğer azimliysen senin için çok kolay olur sakın vazgeçme bence. şimdi ki halinle kilo verdiğin hali çekip ona göster ama böyle gözüne sokar gibi degil. onun seninle gururlanmasını sağlayabilirsin :)
Soran+1 yılBaşarıcam... alırken deseydi ya şişmanlarsan boşarım bende ona göre evlenirdim... eski sevgilisiyle konuşurken yakaladım... o zaman benim onu boşamam gerekirdi ama ben kavga bile çıkarmadım hem de kaç kere yakaladım allah korkusu olan insanları rabbim karşımıza çıkarsın
- +1 yıl
Hadi canım.. eşini seviyor musun? eski sevgilisiyle konusmaları nasıl dı yani öyle merhaba konuları felan sa pek problem olucağını sanmam. peki eşin yakişıklı mı? eski sevgilisi guzel mi?(görmedim seni ama sen ondan daha güzelsindir eminim çünkü hep öyle olur) pardon ya cok soru sordum özel ise cevaplamayabilrisin
Soran+1 yıleşim benden 8 yaş büyük 2 ay konuştu eski sevgisiyle inkar etti sonra bir 3 ay daha konuştu yok kız yakasından ayrılmıyormuş... kıza yalvardım kaç kere aradım eşimi arama ne olur yuvamdan olmak istemiyorum diye neyse en son bu beladan kurtuldu.. çirkin olmadığıma eminim gğzellik göreceli eşimde benden üstün olmadıpı kesin öyle işte:)
Soran+1 yılEşimş mahlesef çok seviyorum kendimden bile çok:)3
+1 yıl80 sın 60 a ınmen cok kolay yaza kdr ıenrsinkii
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekür ederim yavaş yavaş vericem kalıcı olsun diye
Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. kilo verdin verdin vermedin boynuzu yersin :D
19 Yorumla
Soran+1 yılAyıp ya vallahi ayıp ne biçim cümle ya... neyse ya cevap vermeye değmez aslında
- +1 yıl
Adam haklı niye öğle diyorsun ki
- +1 yıl
ne saftrik kadınlar var yaaa. adam sana kilo ver diyosa boşuna demiyo. artık sana olan ilgisi azalıyo. gözüne çirkin görünmeye başlıyosun adam bunu anlatmaya çalışıyo ama sende kapasite yokki bunu anlayacak kadar. gerçi boşa anlatıyom. sen kilolarınla mutlu olurken kocanda başka kadınlarla mutlu olmaya başladığında ne demek istediğimi anlarsın :D boynuzların uzadığında haber ver boynuzundan güzel bıçak sapı yaparız :D
Soran+1 yılya git işine saygısız edepsi z varlık
Soran+1 yılManyak varya fotorafı mı görsen utanırsın vermicez mi dedik öküz mesajları iyi oku
Soran+1 yılYaşım 21 ruh hastası gören de 40 diyecek inşallah çok kilolu biri olursun... çok dalga geçtin beter ol...
+1 yılEn çok 50 olman gerek :(
00 Yorumla
+1 yılKiloyu boşver 160 dedin kaybettin
14 Yorumla- +1 yıl
Niye öyle diyosun ya 😭
- +1 yıl
175 altı eleniyor nazarım da
Soran+1 yılNe yapayım elimde sanki
- +1 yıl
Kaderin buymuş
Biraz kilo vermen gerekiyor :/
02 Yorumlakilolusun tabiki 50 55 ol
00 YorumlaNormalsin biraz spor yap baklava olsun yiyelim 😁
03 Yorumla
Soran+1 yılBoğazında kalsın terbiyesiz
urumun oğlu sporda yapıyoh daha ne istiyon de
10 Yorumla
+1 yılboşarsan boşa g*vat de kendi tipine bak hele de
20 Yorumla15kilo kadar fazlan vardir
010 Yorumla
Soran+1 yıl27 kilo vericem
Soran+1 yılYa insanlar çok acımasız yukarıyı okumadın mı vericem ya dalga geçenler inşallah başına gelir
Soran+1 yılBen memurluk sınavına çalışırken stres ten aldım hep 70 altıydım yok ya psikolojim alt üst oldu eşime inat 53.. ya da 54 ... daha da bepenmiyorsa yolu açık olsun ne diyim
Soran+1 yılteşekür ederim
boyum 160 kilom 43, eh sen karşılaştır
03 Yorumla- +1 yıl
sende çok zayıfmışsın ama
Soran+1 yılEeee
- +1 yıl
Evet fazla zayifsin 50 ideal 160 a
Kilo ver sen de kocana inat
00 Yorumlaorantı nerede anlaamdım :S kilon çok boyuna göre
04 Yorumla
Soran+1 yılVericem inş
Soran+1 yılYok kahvaltı yapmazsam ölürüm ben ya vazgeçilmezim
+1 yılSen nasıl mutluysan öyle kalmalısın.
00 YorumlaÇok şerefsiz bir esin var
12 Yorumla
Soran+1 yılYa eşime küfr etmeyin sadece nankör
+1 yılKilo ver kocanda az kendine akil
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılbalık etli kızlar daha güzel ya dert etme
00 Yorumla 160 a 80 cok fazla gibi geldi bana...
00 Yorumlakilo verilir dert etme, eşin sana takılıyordur :D
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah bence takılmıyor
+1 yılKilolusun...
10 Yorumla20 kilo vermeye bak
02 Yorumla
Soran+1 yıl27 vericem
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKilo vermelisin :/
00 Yorumla
+1 yılşişko
02 Yorumla
Soran+1 yılsaygısız
- +1 yıl
kızma be canım niçi kızarsın
+1 yılKilo ver
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTosunsun :D
02 Yorumla
Soran+1 yılDepilim görsen hiç alakam yok elim yğzüm küçücük simit sorunum var