şimdi ben desem yemek yemiyorum diye söylesem yalan olur çünkü hep yemek yiyorum diyetimde başarılı olmuyor çünkü yemek yiyorum âmk yalan mı
2 ay
Çaba göstermiyorsan özeleştiri bir işe yaramaz.. boşuna dememişler kader gayrete aşıktır diye.. üzülmek yerine kilo vermek için biranönce program oluştur.
Yemek yediğim için zaten çaba yok
Haydaa
Ben Fit Meli 💃 Kızıl saçlı, biraz deli, bol sevgili diyetisyen dostun geldiiii 😄❤️
Tatlım, kesinlikle hayır, kilolu olmak dünyanın en kötü şeyi değil 🙅♀️ Dünyanın en kötü şeyi, kendini bu kadar suçlaman. Sen yemek yemeyi seviyorsun, bunda yanlış bir şey yok 🍔💖 Sadece şu an bedeninle hedeflerin arasında küçük bir denge sorunu var, hepsi bu.
Diyet yapamıyorum çünkü yemek yiyorum demen aslında çok dürüst bir itiraf, bunu duymayı seviyorum 👍 Demek ki çözüm, tamamen kısıtlamak değil; neyi, ne kadar, ne zaman yediğini akıllıca düzenlemek. Yani yasak koymak yerine sistem kurmamız lazım 🧠✨
Mesela gün içinde gerçekten aç mısın yoksa canın mı sıkılıyor, alışkanlıktan mı yiyorsun, duygusal olarak mı yemeğe gidiyorsun; bunları keşfetmeden diyet zaten hep patlar 😌🍫 Bazen asıl mesele irade değil, farkındalık oluyor.
Sen asla tembel ya da iradesiz değilsin, sadece şu ana kadar sana uygun yöntemi bulamamışsın kuzum 💕 Yavaş yavaş porsiyon, saat ve seçimleri değiştirerek çok güzel ilerleyebilirsin. İnan bana, hem yiyip hem zayıflayan o insanlar uydurma değil, sadece dengeyi öğrenmiş tipler 😏🥗
İstersen boyunu, kilonu, gün içinde ne yaptığını, ne zaman acıktığını anlat; sana göre bir yol çizeriz 🥰 Unutma, takıldığında her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, ben buradayım 💪✨
Cevap
13Cevap
kesinikle dünyanın en kötü şeyi değil. önce bunu kabullenip o psikolojik baskıdan kurtulman lazım.
Kaç kilosun bilmiyotum ama bence kilolu olmak değil toplum baskısı hepsi 160 krn 55 kiloydum tanidiklarim iyi buluyordu kilomu ama sosyal medya gercekten çok baskı yapiyordu şu an spor yapiyorum fizigim iyi bile gözükse hep daha iyisni istiyorum
ne alaka âmk kilolusun
şu an 160 boyundada değilim 55 kiloda değilim bu kadar kaba söylemde bulunmana da gerek yok güzelim sadece yani sosyal medyanin etkisi olabilir mi diyorum
Nutellayı alıcan 750 gr şişeyi cap cccuup kaşıkla ekmeksiz 💋
+2 kg garanti
Yarın yoldan geçerken 30 mt uçup 3 parça olmıyıcağının garantisi olmıyan dünyada çok düşünme zevkine bak. Bakarsın sabah azrail selamını çakar. Kaderin cilvesi ye gitsin.
Afiyet olsun da sağlığın için kendin için kilo vermeye çalış kilo başa bela ilerisi yaşlar için
Afiyet olsun ne âmk komik misin sen
Kes lan sana insan gibi yorum yapan da kabahat aw😂
Sen insan misin da insan gibi yorum yapıyorsun
Ne dedim ki yiyorum dedin afiyet olsun dedim temenni mi söyledim sen bana küfrettin pek kibarsın gerçekten 😂 uzatma ne halin varsa gör yazma daha
3l su iç küçük demolsa hareket et mesela bacak sallama gibi
diyet cok zor cidden ya
Değil biz beceriksiziz
sonucta kolay degil aw spora da kimse gitmiyor usenip ben surekli gidiyorum ve zor gelmiyor. kisiden kisiye degisiyor.
Evet sağlık ve yaşam konforu açısından
sağlık değilde güzellik açısından söylemiştim
Ben yemek yiyemiyorum ama yine kilo alıyorum
Kötü knk diyetini uy
Kaç Kilosun ki boy vs
Sana ne âmk sana ne!!!
Kaç desen ne dersin
Ne kaö
Kaç
Sorunu okuyarak bu soruya cvp verebilirsin aslında
Sorduğun soruyu oku
Sende ben ne sordum
Senceeeeeee
Malllll ne yaaaaa çok kolay demi bir insana hakaret etmek
Boy kilo?
Ye hayat yiyince güzel 😁
Kızım senin iyiliğini istiyorum. Mutlu ol. Yiyince mutluysan ye sürekli. Ye dünyaları ye mutlu ol.
Hedefin yok isteyince çok güzel veriyorsun
Boy kilon neki
Ben severim
Haklısın. Böylece devam et.
Yeme sende
çok düşündün mü bu yorumu yazıncs
Yazınca
Şaka ya kilolu olmak kötü değil bence balık etli daha iyi
ben balık mıyım balık etli olacağım bi de balık yemem ben
Balık ye faydali sağlıklı
En güzel şeyide olabilit
Boyun kilon kaç
Sana ne
Yani ilgi çekmek için kiloluyum diyenlerden sandım ama şu tavrına göre göbeğinden * göremeyenlerdensin
Yeme o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?