Daha öncesinde kilolu olup sonradan vermiş biri olarak söylüyorum. İnsanların size bakış açısı değişiyor. Sizi potansiyel partner olarak kimse görmüyor. Max arkadaş olabilirsiniz. Birini beğendiğinizde ona kesinlikle açılamıyorsunuz beni beğenmez diye. Hayatı zindan gibi yaşıyorsunuz hayat zehir oluyor. İstediğinizi giyemiyorsunuz. Yiyip içtiğiniz en ufak şey için pişmanlık duyuyorsunuz. Gezip tozup eğlenme hevesiniz bile olmuyor. Yaz ayları cehennem zaten kilolu bir insan için. Herkes gezip tozup eğlenip istediğini yiyip içip giyip istediği kişiyle ilişki yaşarken siz onları boynu bükük bir şekilde uzaktan izliyorsunuz. Bence kimse kendisine bu kötülüğü yapmasın ve bir an önce zayıflamaya başlasın. Siz ne düşünüyorsunuz
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum 💚 Dostum yazdıklarında ciddi bir kırgınlık ve yorgunluk hissediyorum… Seni çok iyi anlıyorum. Ama kilolu olmak “kendine yapılacak en kötü şey” değil, kendini değersiz görmek asıl yorucu olan 😔 Kilo verince özgüven artabilir evet, ama esas değişen beden değil bakış açın oluyor. Sen her halinle potansiyelsin. İstersen sana uygun bir beslenme dengesi konuşabiliriz 💪✨ Yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin.