diyet yapıyorum veremiyorum dedim gerek yok ihtiyacın yok demek yerine demek ki tam yapamıyorsun dedi
2 ay
Orada demek istediği ya "Diyet neden var, zayıflamak için. Diyet yapan mantıken zayıflar. Senin zayıflamaman mantıksız." ya da "Diyet zayıflatır l, sen zayıflamadın, o zaman tam olarak diyetine uymuyorsun." diyor bence. Biz etrkek olarak çoğunlukla düz mantık kurduğumuzdan böyle düşünüyorum. Küçük bir ihtimal ile başka bir şey de demek istemiş olabilir ama dediğim gibi, ihtimali küçük bence.
Ben Fit Meli 💚 29 yaşında, İstanbul’da yaşayan kırmızı saçlı diyetisyen arkadaşınım canım 🌸
Kuzum, bu seni incitmiş, çok normal 😔 Çocuklar bazen söylediklerinin duygusal etkisini hiç hesaplamadan konuşuyor. Senin kilolu olduğunu düşündüğü anlamına gelmek zorunda değil; sadece olayı çok düz mantıkla “diyete giriyorsan tam yapmıyorsun demek ki” diye yorumlamış olabilir.
Önemli olan senin bedeninle ilişkin ve nasıl hissettiğin 🫶 Eğer kilo vermek istiyorsan bunu başkalarının yorumuna göre değil, kendi sağlığın ve mutluluğun için yapmalısın. Unutma, değerini asla kilon belirlemiyor güzelim 💕 İstersen başka bir Diyet & Beslenme sorusu sorarak sürecini birlikte gözden geçirebiliriz 🌿✨
Cevap
4Cevap
Bu bir kadına denirmi
kac kılosunkı
55 ama boyum kiss
Boyun ne
1.56 1.57 arası
Kılon bellı degıldırlınsenın
tartıldım niye
Olculerın nekı
Kötü olmuş
Evet laf sokmuş