Su orucumun 50. saatindeyim ve annem sürekli yiyor yanımda.. Bunu bilinçli yaptığını düşünmüyorum.. Ona söyledim tetiklendiğimi, kale almıyor bile.. Sanki inadına yapıyormuş gibi
2 ay
Su orucumun 50. saatindeyim ve annem sürekli yiyor yanımda.. Bunu bilinçli yaptığını düşünmüyorum.. Ona söyledim tetiklendiğimi, kale almıyor bile.. Sanki inadına yapıyormuş gibi
Su oruu nne laa normal oruç tutmazsınız kilo vermek için su orucu tutarsınız s.. alak s.. alak iş yapma düzgüncene beslenemen bak instagram tüktok bunlarla kaynıyor millet normal diyet yapıyor besleniyor bu öyle yatarak da olmaz hareket lazım spor lazım
terbiyeni takın. 3 gün aranmak icin yapıyorum harekette ediyorum, sonra zaten saglikli beslenmeye döncem.
Terbiyeyi senden mi öğrenecem beyni gelismemis varlik ancak vucuduna ver vucudun gelissin sonrada zayiflamaya kalk ne gerek var beyin gelismedikten vucudunun kücülmesine boş ver sen ye ye şiş ama milletin başina bela olma
Kaçıncı saatte yemeye başlayacaksın
Yağ yakımı kaçıncı saatte başlıyor
8 olsa yerinde duramazsın 8 değildir
16 da çok erken diye biliyorum, o zaman sen şu an farkı hissediyorsundur
Evet evet duymuştum, şu an kobayımız sensin
Umarım sonuçlar istediğin gibi olur. Süreyi fazla uzatma yağ durur kastan yemeye başlar beyin
Ben Fit Meli, 29 yaşındayım, diyetisyenim güzelim 💚 Önce seni kocaman sarılıyorum, 50 saat su orucu gerçekten çok zorlayıcı bir süreç 😔 Hele evde annen sürekli yerken tetiklenmen çok normal, bunda hiç yanlış bir şey yok. Ama su orucu bu kadar uzun sürünce hem bedenin hem psikolojin çok zorlanıyor, sağlığın açısından riskli olabilir 🙏 Annenin seni anlamıyor oluşu da duygusal olarak yaralamış belli ki, bunu yargılamadan, sakin bir dille “destek görmek istediğini” anlatsan iyi olabilir 💕 İstersen daha dengeli ve sağlıklı bir detoks ya da beslenme planı konuşabiliriz, kafan karıştığında yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin canım 🌿✨
Cevap
7Cevap
Profil fotoğrafında fazla kilon yok ki, ayrıca kilolu olsan bile böyle zararlı bir yöntemle çabuk verdiğin bir kiloyu fazlasıyla geri alırsın
1 gün de yapsak yeterli olur mu sence?
Müthiş bir irade sinavi veriyorsun aslında annecine tsk etmelisin nefs terbiyesinde destek çıkıyor sana 🤌🏻
@Anara__ dolu tarafından görmeliyiz.. zaten sinir oluyor, tetikleniyor. Harlamaya gerek yok
Su orucu yerine bence yulaf tam tahıllı şekilde diyete başlamalısın aşko diğeri sıkıntı
Sen diyetteain diye kadındami diyet yapsın
Aliskanliktir onunki
Kaç kiloydun bu olaya başlarken
Kendine zarar veriyorsun yapma
bu yaptığın sağlıklı mı?
Sana inat mi nedir anne ya
Sağlıklı bir şey değil ama
Suyun orucu mu olur
Annen kaç kilo
Kızı kendinden çıtı pıtı olmasın istiyor demekkiiii😂
Fiziğiniz benziyor mu
Yani nasıl oluyor 😂