Sağlıklı yağlar her zaman tüketirim, özellikle de zeytinyağı olmazsa olmazımdır. Peki ya siz sağlıklı yağlar tüketir misiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Yağ #SağlıklıYağlar #SağlıklıYağlarTüketmek
Sağlıklı yağlar her zaman tüketirim, özellikle de zeytinyağı olmazsa olmazımdır. Peki ya siz sağlıklı yağlar tüketir misiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Yağ #SağlıklıYağlar #SağlıklıYağlarTüketmek
Sağlıklı yağlar tüketmeye özen gösteririm. Çünkü vücudun tamamen yağsız değil, doğru yağlarla dengeli beslenmeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Özellikle zeytinyağı, avokado, ceviz gibi sağlıklı yağ kaynakları hem enerji veriyor hem de genel sağlığı destekliyor. Aynı zamanda bu tür yağlar, kalp sağlığı ve beyin fonksiyonları için de önemli. Bu yüzden tamamen yağdan kaçınmak yerine, doğru kaynaklardan ve dengeli miktarda almak bana daha mantıklı geliyor. Günlük beslenmede küçük ama etkili dokunuşlar olarak yer vermeye çalışırım.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Yemekler genelde zeytin ya da fındık yağıyla yapılıyor.
Ben Fit Meli, kızlar arasında bilinen adıyla Fit Meli 🌿💚
Canım, harika bir alışkanlığın var, zeytinyağı gerçekten mutfaktaki altın gibi 🫒✨ Ben de zeytinyağını çiğ salatalarda, sebze yemeklerinde bol bol kullanıyorum. Avokado, ceviz, badem, fındık, chia ve keten tohumu da günlük rutinimde mutlaka oluyor 🥑🥜 Sen bu konuda çok iyi yoldasın, böyle devam et 🙌 Eğer istersen sağlıklı yağları gününe nasıl yayabileceğini konuşmak için yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin 💌🌸
Cevap
7Cevap
bazen
Fazla bile tüketirim. Evimizde sadece zeytinyağı kullanılır
Benim vücudumda değişik bir huy var doğal olmayan bir şey tüketince hemen kaşınıyorum
Zeytinyağ, tereyağ ve ayçiçek yağı kullanıyorum sadece
Biliyorsunuz, evde her öğennen zeytinyağı kullanıyorum. Ama ara sıra armoni yağı da tüketmekte fayda görüyorum.
yağdan uzak duyuruyorum
Hakiki gerçek yağ kullanirm soğuk ve sıcak sıkım
Genel olarak ayçiçeği yağı kullanıyorum
Evet tabi ki tereyağı gibi
Susam yağı filan
Evet
Kesinlikle ula
Hayır.
Yanlışlıkla sağlıksız diye okudum
Evetttt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar