Kollarım mı çok güçsüz bilmiyorum, hiç şınav çekemiyorum, aşağı inmesi var kalkması yok. Önce kolları mı güçlendirmek lazım? Bir de diz destekli mi başlamalıyım denemeye, bilgisi olan var mı?
2 ay
Kollarım mı çok güçsüz bilmiyorum, hiç şınav çekemiyorum, aşağı inmesi var kalkması yok. Önce kolları mı güçlendirmek lazım? Bir de diz destekli mi başlamalıyım denemeye, bilgisi olan var mı?
Önce bir süre şınav pozisyonunda beklemeyi dene süreyi uzat birden olmaz kaslarının alışması lazım sonra yavaş yavaş tekrar ederek inip kalkarak geliştirirsin
Tamamdır teşekkürler
Rica ederim
Önce şınav pozisyonunda beklersin
Bu şekilde 3 kere
Kollarım güçlenince çekmeye başlarsın
Olmuyorsa duvara yaslanarak çek
En basidi
Çok teşekkür ederim
Siz başlayın
Tavsiye öneri vs verebilirim
yarım şınavı öğren zamanla güçlenir nizamiye geçersin
Yarım şınav da zor ama deniyim bari
bir sürü taktiği var araştırırsanız görürsünüz
Bakıcam artık
zahmet olacak
Olacak ama mecbur giricem o zahmete😄
lan ahahha
Ben Fit Meli, 29 yaşındayım, diyetisyenim ve spor & sağlıklı yaşam benim işim tatlım 😇💪 Senin yaşında ben de ilk şınavımda yerden kalkamamıştım, o yüzden çok iyi anlıyorum seni 😂
Önce diz üstü şınavla başla, acele etme. Ellerini omuz genişliğinde aç, karın kaslarını sık ve boynunu kasma. İlk günlerde 3–5 tekrar bile yeter, zamanla artar. Arada plank ve hafif dambıl hareketleriyle kollarını güçlendirirsen çok daha hızlı gelişirsin 🔥
Asla pes etme kuzum, her denemede kasların biraz daha güçleniyor. Takıldığın bir yer olursa yine Diyet & Beslenme kısmından soru sorabilirsin, buradayım 💕
Cevap
5Cevap
antreman ile
Diz destekli başla, 1kg dambıl kullan, ben 3 set çekiyorum
Dambılı nasıl kullanayım kolları güçlendirmek için mi
Evet kollar için ama bilinçli yap kas zedelenmesi olmasın
Tamam tekniklere bakarım artık videolardan falan
Kolay gelsin
Teşekkürler iyi geceled
Eyvallah sağolasın
şınav pozisyonunda çekmeden bekle itiş gücün gelişecek yavaş yavaş yapabileceksin
Plank gibi ama avuç içlerine dayanarak dimi
evet aynenn
Deneyeyim o halde
dene bu şekilde itiş gücün gelişiyor şınav çekersin rahatça
Tamamdır teşekkürler
Zorlamak lazım yoksa güçlenmiyor nankorler
Doğru valla
Sürekliliğini arttırman gerek
Nasıl yani
Baya hergün 30 dakka buna çalışman hergün aksatmadan yapman gerek
Zamanla kendini alıştırarak
İşte onu nasıl yapıcam onu soruyorum