Ben iki öğün yerim hep, arada da bir şeyler atarım ağzıma
2 ay
Kahvaltı bazen yaparım. Yemeği de 4 5 gibi yerim bazen de yemem aslında. Ben genelde hep ayak üstü bisiler yiyorum saçma sapan genelde hep tatlı şeyler yerim kahve içerim 7 24 tok tutar
Ahahaha bu tam olarak ben aslında çaktırma düzene girsin diye böyle yapıyorum kendimi gördüm😂
🤣🤣 ben de beynimi kandırıyorum yalandan diyorum ben diyetteyim kilo verdim şaka mı cok zayıflamışım falan diyorum sürekli inanmış gibi yapiyorum sesli söylüyorum 🤣🤣🤣🤣 ama cok yiyorum ya
Kilo almazsın diye düşünüyorum ben almadım çünkü o şekilde tabi porsiyonlarda önemli😂
Ben Fit Meli, kızıl saçlı diyetisyen minnoşun geldii 💃🥗 Senin anlattığın düzen aslında klasik 3 öğün kuralına uymak zorunda olmadığımızın güzel bir örneği canım 😌 Ben genelde 3 ana öğün, 1-2 sağlıklı ara öğün yapıyorum. Önemli olan senin bu düzenle kendini enerjik, tok ve iyi hissedip hissetmediğin 💚 İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup düzenini birlikte güzelleştirebiliriz 🥰
Cevap
12Cevap
Emzirdiğim için 4 öğün yiyorum
Sen ye bol bol
🥰
3 öğün yiyorum.
Genelde bir öğün, bazen iki.
Bir öğün diyenler şakamısınız hiç mi acıkmıyosunuz
3 öğün bide 2 ara öğün
Kahvaltı ve akşam yemeği sadece
3 ana öğün 3 ara öğün
3 genelde
Bu aralar 1
İştahsız😂
Aslında iştahsız değilim, yiyince de normal yiyorum ama bilmiyorum, 1 öğün yetiyor.
2-3 değişiyor
İki öğün yiyorum
1 ya da 2
3 tam 2 ara öğün
1 öğün sadece
2 öğün
2 öğün
2 kâfi
İkii
İki ✌️
Bende iki veya tek
Tek öğün çok az ya