Diyet & Beslenme Günde kaç öğün yiyorsunuz? ŞİŞMANKÖPEKBALIĞI Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor 2 öğün yiyorumSabah ve akşam 1 öğün 2 öğün 3 öğün 4 öğün 5 öğün 6-7-8 öğün Full Geviş getiriyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Günde kaç öğün yiyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Bir öğün yemeyi seviyorum.. alışkanlık haline getirdim. 1 3 Yorumla Hunter_Wolf +1 yıl @asuasuasuman zayıf değilsin ama Yorumla asuasuasuman +1 yıl Zayıf ama dolgun hatlı diyelim 😊 Yorumla Hunter_Wolf +1 yıl Görünen kısım öyle demiyor Asuman Yorumla
Kimoluyorsunuz Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Hiçbiri diyecektim ki son şıkkı gördüm jsjsns 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 3,7b cevap paylaştı. Mezeler ile 3-4 değişiyor acı turşu biberi ve yoğurt arada yersem tabi 0 0 Yorumla
melikenilayy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Genelde 2 öğün ama bazen kaçamak yapıyorum 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Minimum 4 öğün 0 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 928 cevap paylaştı. Sabah ve öğlen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bir öğün yemeyi seviyorum.. alışkanlık haline getirdim.
@asuasuasuman zayıf değilsin ama
Zayıf ama dolgun hatlı diyelim 😊
Görünen kısım öyle demiyor Asuman
Hiçbiri diyecektim ki son şıkkı gördüm jsjsns
Mezeler ile 3-4 değişiyor acı turşu biberi ve yoğurt arada yersem tabi
Genelde 2 öğün ama bazen kaçamak yapıyorum
Uykum bozuk ondN
Moduma göre değişir
Minimum 4 öğün
Sabah ve öğlen
İkii
3 öğün yerim