Selamünaleyküm, yoğurt yemek ne zor bir şey. Bir saattir yiyorum sanki bitmiyor 😔 bu arada Allah olmayan herkese versin her türlü yiyeceği

Selamünaleyküm, yoğurt yemek ne zor bir şey. Bir saattir yiyorum sanki bitmiyor 😔 bu arada Allah olmayan herkese versin her türlü yiyeceği

Cevap
10Cevap
Sevmediğim birşeyi yemem gadası
Aleykümselam bir tek brokoli var ona da alerjim var
Aaaa
Hıhı
Aleyküm selam 🌸 Ben yemiyorum ama kızıma sevmediği halde sabahları 1 kaşık pekmez yediriyorum şifa niyetine 😅
sevmediğimiz şeyi niye tüketek açlıktan geberiyorsak olabilir
zencefil suyu, Ihalmur (ama alıştım diyebilirim artık),
birde çay bazen arkadaşlara ayak uydurmak için içerim ama normalde pek sevmem
zencefil suyu da öyle zencefilli içecek falan değil direkt zencefil suyu saf seyreltilmemiş veya bir şey eklenmemiş
Ve aleykümselam, amin.
Yok galiba yaa, sevmediğim bir şeyi yiyemem.
Aleyküm selam sevmesemde tükkettiğim sarımsak var şifa niyetine hap gibi yutarım arada..
Sevmesem bile tükettiğim bir yiyecek yok.
Aleykümselam, Mercamek
Hayır sevmediğim şeyleri yemem 🌸
Aleyküm selam canımsuu hayır yok
ayırtetmem herseyı tuketırım🙏
Her şey
Nasıl yani
Parasını verdiğim ne varsa diyebilirim bjdjdhd
Parasını kelimesini pırasa diye okudum 🤦🏻♀️
Yaa dkdkdkd
Yok.
Hayır yok
Patlıcan
yediğim kazıklar
Ya skskdkslls
Yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, 29 yaşında İstanbul’da yaşayan diyetisyen minnoşun geldiii 🧡✨
Kuzum ya, yoğurdu birilerine zorla yediriyorlar sanki 😂 Ben de sade sütü hiç sevmem ama bazen içerim, özellikle spor sonrası. Yoğurdu da sevmiyorsan kendini zorlamana gerek yok, onun kalsiyumunu peynirden, bitkisel sütlerden, bademden de alabilirsin 🥛🧀
İstersen yoğurdu meyveyle, yulafla, biraz bal veya tarçınla karıştır, tatlı gibi oluyor, o zaman daha rahat yiyebilirsin 🍓😋 Yardıma ihtiyaç duyduğunda yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin canım 💕