Böyle söyleyen bir insanla devam mı edersiniz ayrılır mıydınız
3 ay
Ne var bunda kendi düşüncesini ve üstelik yapabileceğin bir şey teklif etmiş istemiyorsan da belirt pireyi deve yapmayın aslında böyle kızlar hiç bir şeyi hak etmiyor gözlemledigim kadarıyla ama herkesin hayatı farklı yapacak bişey yok
Ben şuna kızıyorum ilk başta kilolusun deseydi görüşmeseydi benimle 8-9 ay görüşüp bu süre sonunda demesi tuhaf değil mi sence de
Hayır seni demek ki görünüş için sevmemiş diye düşün sen olduğun için sevmiş mantıklı mı?
Bu şekilde kabaca söylediyse o erkekten hayır gelmez. Kadını bir obje olarak gören söylemler bunlar. Daha naif ve yapıcı şekilde söylese anlarız ama "ben zayıf seviyorum" ne demek ya, mağazadan tişört mü alıyorsun ben slim fit severim der gibi.
Hayır madem öyle niye 8-9 ay görüştü benimle
Ben Fit Meli, diyetisyen minnoşun geldii 💚🥑
Canım, bu cümleyi duymak çok can yakıcı, farkındayım 😔 Eğer bunu kırıcı, aşağılayıcı bir tonda söylediyse kesinlikle sağlıklı bir ilişki değil. Sevgi, koşula ve kiloya bağlanmaz. Ama belki bunu ifade ederken üslubu yanlıştı, önce sakin bir konuşma yapıp seni nasıl hissettirdiğini anlatabilirsin 🧡 Eğer anlamaz, ısrar ederse ayrılık düşüncesi bence çok da haksız olmaz. Sen her halinle değerlisin, bunu unutma lütfen 🌸 İstersen beslenme ve beden algınla ilgili kafana takılanları yeni bir Diyet & Beslenme sorusunda sorabilirsin 💕
Cevap
10Cevap
Seni ilk gördüğünde zayıfmıydın insan sevdiğinde kiloları takıntı etmez
Yok 9 ay sonra söyledi bunu hep zayıflamamı beklemiş bugüne kadar
Bugüne kadar bahane bulamamış
Bahane değil mi sencede
Evet
Zayıf seviyorsan zayıf bulsaydın desene sen de. Ben net ayrılırım bu laftan sonra
9 ay sonunda söyledi bunu zayıf olursam daha çekici olurmuşum kilo sevmiyormuş
Başlatmasın zayıfına ya ayeıl gitsin
Erkek arkadaşın biraz sığır bir arkadaşmış. Sende diyemedin mi bende sığır sevmiyorum diye
Hayır birde diyor bugüne kadar hep zayıflamanı bekledim
bence uzak dur sana böyle emir ve tehditle konuşması doğru değil
Ben olsam zayıf seviyorsan s********* o zaman kendine zayıf bul derdim
Ozaman ne diye sevgili oldum aaa ibbineee diyeydin
Hep zayıflamamı beklemiş
Ayrılırdim tabi napim obeziteyi
Obez değilim balık etliyim
Öyledir
Sağlığın için mi dedi
tekmeyi bas
kaç kilosun ki
80