Kocam zengin, saygın bir adam. Haftaya bir iş adamının düğününe gideceğiz. Düğünde kocama yakışır bir kadın olmalıyım yanında. Şu an 165 boyunda 64 kiloyum. 1 hafta içinde 60 kilonun altına düşebilir miyim
3 ay
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Su diyeti yapabilirsin ama yanlış yönlendirme olmasın kendi vücudunu sen biliyorsun direncini sen biliyorsun açlığı kaldırıp sadece 10 gün veya bir hafta su ile yaşayabileceğini düşünebiliyorsan yap bi yerde sağlıklı bir şey vücudun açlığı tatması detoks yapmış oluyorsun bağırsağın mide floran o kadar rahatlıyor ki şahsen bende işe yaradı ama tabii herkesin metabolizması farklı vücudunun göstereceği tepki farklı ama denemeden bilemezsin 2-3 gün tut baktın olmuyor bırak çok faydasını görenleri gördüm 11 günde 16 kg veren hasta da var 30 günde 10-12 lkg veren bir hastada var sana bağlı tamamen yani ha şunuda belirteyim korkma kastan gitmez genelde kas ve su gider deforme olursun der internetteki veya konuya hakim olmayan insanlar kas kütlesinin gitmesi için (erimesi için) önce vücudundaki yağın yakılması gerekir yani kas erimesi mümkün değil su atarsın doğru ödem atarsın bu da iyi bir şey ama yağ yakımını da gözlemliyoruz net bir şekilde ve çoğu hasta geri dönüşü olmadan bu kilolardan kurtuldu eğer uzun zaman için düşünüyorsan söylemiş olayım dedim 2-3 gün için bile yaptıktan sonra abanma yemeğe sıvı gıdaları tüket yine ve az öz tüket diyeceğim bu kadar karar senindir 🙏
düşersinde bu rüyanın gerçek olmadığına önce idrak etmen gerekiyor, sonra belki kilo vermek gereksiz gelebilir. ama hangi nedenle olursa olsun, 60 a düşmen iyidir, fakat sakın bunu gidip bir psikiyatriste anlatma.
Ben Fit Meli, senin kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın geldiii 💚 Tatlım önce şunu söyleyeyim: Sen şu an da kocana yakışan bir kadınsın, bunu asla kiloya bağlama lütfen 🙏✨ 165 boya 64 kilo gayet normal; 1 haftada 5-6 kilo vermek ise sağlıklı ve kalıcı değil, vücuduna yazık olur. Bu hafta hızlı zayıflamaya değil, ödem atmaya, şişkinliği azaltmaya, duruşunu, saç-makyajını, elbiseni parlatmaya odaklan 🥰 İnce tuz, paketli gıdalar, abur cubur ve gazlı içecekleri azalt; bol su, hafif yürüyüş, sebze ağırlıklı beslenme ile 1 haftada bile incelmiş, daha fit ve özgüvenli görünürsün 💃 Kilon ne olursa olsun, o salona asıl senin ışığın girecek, bunu unutma lütfen güzelliğim ✨ Dilersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusunda gün gün ne yapabileceğini de konuşabiliriz 💌
Cevap
11Cevap
Biraz boğazdan kısar birazda spor yürüyüş yaparsan olur
Düşebilirsin ama seni halsiz birakabilir
Süreyi biraz daha artirsan iyi olurdu
Düşemezsin olduğun gibi ol kendinden ödün verme boş ver
1 hafta kalana kadar neden bekledin ki kilon zaten az en fazla 2 kilo verebilirsin herhalde
bence iyisinn hic kendini kasma, alttan toparlayici giyin oldu bitti
Her gün sadece sabahları çok az ama çeşitli vitaminli ye düşersin
1 haftada 4 kilo vermek sağlıksız
Bence takma konuşman önemli ruh halin
Çok zor alttan bişiler giy tayt vesair tarzı
Kocan kac yasindaki saygjn biri olmuşerak ettim
Yardimci olabilirmiyim hanfendi
boy kaç
kilon iyi çok takma
Diyet yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?