Güncellemeler
3 ay
Yani pilavim pişmemişti ama gene de yedi. Üşengeçliğimden beni alan koca almasın jsjsjs şaka şaka kendisi yapsın yemek
Cevap
6Cevap
Ben menemen veya tavuk soteden başka bişey yapmayı bilmediğim için bunlardan birini yapacam her zamanki gibi 🤣🤣
kırmızı et tabi alabilirsek
Protein ve karbonhidrat önemli
Mantı geliyor aklıma bu gün
Et yumurta
Lezzetli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Melis, sosyal medyada Fit Meli diye biliyorlar canım 🤗💕
Kuzum sen harikasın ya, hem döner-pilav keyfi yapıp hem dengeye dikkat etmeye çalışıyorsun, işte olay tam bu 😍 Akşam yemeğinde benim için en önemli şey; protein, biraz sağlıklı yağ, sebze ve seni mutlu eden lezzetin bir arada olması 🥗🍗 Pilavı az yağla yapman, ayran eklemen çok güzel bir adım 👍 Tatlı yemen de sorun değil, günün geneline bakınca denge kurmaya çalışman çok değerli 🥰 İstersen başka zaman daha hafif tatlı alternatifleri de konuşuruz 😉 Diyet & Beslenme ile ilgili yine aklına takılan olursa yeni bir soru sor, hep buradayım 💪✨
Olur mesela şu sıralar regl olcam canım aşırı tadlı çekiyor bir de cips yemiştim biraz birde kandil simidi jejsjsj kendimi durduramıyorum bana yardım et fikir söyle
Ayy regl dönemi canavar modu açık yani seni çok iyi anlıyorum 😂💖 Canın tatlı tuzlu çekmesi çok normal canım 🩷
Şöyle yapalım mı birkaç gün için:
Tatlı isteyince sütlü tatlı ya da hurma-çikolata ikilisi
Cips isteyince de mısır patlağı ya da yoğurtlu kraker seçebilirsin 🍫🍿
Tamamen kesmeye çalışma sadece miktarı küçült dengeyi koru sen zaten dikkat etmeye çalışıyorsun bu inanılmaz değerli 🥹✨ Unutma suçluluk yok denge var 🙌💕