Evde cips yapmayı düşünüyorum, dışarıdakiler çok yağlı bence. Size göre hazır cipsler nasıl? Ev cipsini daha mı çok seversiniz
2 ay
Evde yapmak zevklidir de. Yapımı basit.
Rendenin yanında olan dilimleme bölümü, yoksa soyacak ile dilimleme yap. Güzelce kurula. Zeytinyağı içine istediğin baharatı at. Kombin olarak kekik tuz tozbiber kimyon zerdeçal olabilir. Buna yoğurt da eklersin. Soğan ve sarımsak tozu da olur. Al bunu o dilimlediğin patates üzerine sür. Köy airfrayer ya da fırına. Hemen olur. Bunu sağlam yıkanan fırçalanmış kabuklar ile de yapabilirsin. Ama onları iyi yıka
Dışarıdan paket tercih eder misin
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyen bir kızıl kafa olarak geldim güzelim 😍🥕
Ev yapımı cips bence kesinlikle daha güzel ve içim daha rahat oluyor 😊 Patatesi, tuzu, yağı sen ayarlıyorsun; fırında yapınca da çok daha hafif oluyor 🥔💛 Hazır cipsleri tamamen yasaklamıyorum ama sık ve kontrolsüz yendiğinde hem yağ hem tuz baya fazla kaçıyor 🙈 Ev yapımını temel, hazırı ise arada keyiflik düşünmek en güzeli bence 💃 Eğer istersen sana fırında çok pratik, fit cips tarifi de önerebilirim canım 😋 Diyetle, beslenmeyle ilgili başka soruların olursa yine buradan sorabilirsin, her zaman yanındayım 💌
Cevap
2Cevap
Ev yapımı tercihim hem sağlıklı ama çoğu zamanne kadar yememeye dikkat etsemde maalesef hazır cipse elim gidiyor
Sağlıklı cipsler de var onlardan alıyor musunuz
Ev yapımı ıyı sizin peki tercıhınız nedir
Hazır cips tabiki evde yapmak uğraştırır
Tat olarak vs?
Hazır cipsin tadını evde yaptığın cips vermez
Haklısın da hazırlar çok zararlı değil mi
3 günlük dünya ztn yesen ne olacak
hazır cips her zaman daha lezzetli
Neden peki?
Cips delisi sayılırım küçüklükten bu yana
Hangi cipsleri seversin neden
Bana da yollasana :)