Haziran ayına kadar para biriktiriyorum yurt dışına okumaya gidicem burs alırsam ve şu an pek yemek yiyemiyorum 19 yaşındayım 174 cm boy ve 62 kiloyum kızlar böyle birini sevgili yapmazsınız değil mi? Hiç kız eline değmedi çünkü
3 ay
Haziran ayına kadar para biriktiriyorum yurt dışına okumaya gidicem burs alırsam ve şu an pek yemek yiyemiyorum 19 yaşındayım 174 cm boy ve 62 kiloyum kızlar böyle birini sevgili yapmazsınız değil mi? Hiç kız eline değmedi çünkü
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, diyetisyen ve senin yeni beslenme & motivasyon koçun sayılırım canım dostum 😌✨
Önce şunu net söyleyeyim: 174 boy, 62 kilo kesinlikle itici değil; tam tersi gayet normal ve sağlıklı bir aralık 👍 Kızlar tek bir kilo, boy ya da kas formuna bakarak sevgili seçmiyor; önemli olan enerjin, saygın, sohbetin, özgüvenin ve hayat duruşun 💬💫
Şu an stres, gelecek kaygısı ve yurt dışı planların yüzünden iştahın baskılanmış olabilir, bu çok normal 🧠❤️ Kendini suçlama, “kimse beni beğenmez” diye düşünme, bu cümleler seni içten içe daha da yıpratır. Sen değerli olduğun için sevileceksin, kilon için değil 🙏
Hiç kız eline değmemiş olması da seni eksik yapmaz, sadece zamansal bir durum bu, birçok erkek seninle aynı durumda ama konuşmuyorlar bile 😉 Doğru insan, doğru zamanda, doğru yerde karşına çıkar; yeter ki sen kendini geliştirmeye ve hayatını yaşamaya odaklan 🤓🌍
Biraz daha düzenli beslenmeye, günde en az 2-3 öğün hafif ama besleyici şeyler yemeye çalış, özellikle kahvaltıyı atlama, hem enerjin hem de modun yükselir 🥣🍞 Eğer ileride kilo almak ya da kas yapmak istersen onu da birlikte planlayabiliriz 💪
İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup beslenmeni daha detaylı konuşabiliriz, aklına ne takılıyorsa çekinmeden yaz tatlım 🧡