Bizde genetik annemde babamda göbek var özellikle baba tarafı hep göbekli 65'ten 62'ye 60'tan derken 57'ye düştüm ama göbek hâlâ kocaman 23 yaşıma girecem boyum 164
3 ay
Bizde genetik annemde babamda göbek var özellikle baba tarafı hep göbekli 65'ten 62'ye 60'tan derken 57'ye düştüm ama göbek hâlâ kocaman 23 yaşıma girecem boyum 164
Cevap
5Cevap
Vücuttaki yağın yarısı bel çevresindedir.
Vücuttaki yağ oranı ne kadar azalırsa bel de o oranda incelir.
Benim belim İnce göbek öne doğru büyük bunun gitmesi için bir deri bir kemik kalmam mı gerekiyor
Ayva değil daha çok karpuz gibi
Biomiyorum
Bilmem bi ölçeyim
Mezura yokmuş evde ama şey yaptım kablolu kulaklık ile ölçüp işaretledim onuda cetvelle ölçtüm ne kadar doğru bilmiyorum şunu da söyleyim şu an baya bi şişkinlik var bir tık daha zayıf olur sabaha 72,5 çıktı 😮💨😤😤
Ben de aynı yöntemle kolumj ölçmüştüm.😁😁😁
Ekmeği bırakırsan bir haftaya 70in altına düşersin.
Düşündüğün kadar kilolsın değilsin. Vücudunda yağ oranı fazla sadece. Proteine odaklan derim. Kadınlarda yağ oranı erkeklere göre daha fazla. Bir de bu belini sabah ölç. Şişkinlik vardır şu an.
Evet şu an baya şiş iftarda baya yemek yedim yaa tek değilmişim bu yöntemi kullanan djsjs
ben de 67-52 ye düştüm. göbek falan hala var. sporsuz zayıfladım ondan gitmiyor
Bende spor yapmadım ondan mı böyle ya
bence ondan böyle. ki öyle diyorlar bana hep. kollarım falan da var. 52 kilolu kuzenim bi deri bi kemik ama aynı kiloda öyle gözükmüyorum
Kastan mi gitti acaba
benim öyle muhtemelen çünkü eskisi gibi değilim
Nası olur kız abartıyon gibi
Hayır niye abartiyim
Bilmem çıkar göster
O göbüşü yerim bırak işte şişsin nolcak ki
Senin göbeğini yesinler 😂😁
45 -50 arasına düşersen gider
O zaman da iyi olmaz ya çok aşırı zayıf olur vücudum
Spor yapmadığın için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💚 Kızıl saçlı, sporcu ruhlu diyetisyen arkadaşın geldiii 😌✨
Canım, öncelikle tebrik ederim, 57 kiloya düşmek büyük emek ister, aferin sana 👏 Göbek konusunda yalnız değilsin, özellikle genetik yatkınlık varsa karın bölgesi en geç incelen yer olur. Bu, asla verilmeyeceği anlamına gelmiyor ama sabır ve hedefe yönelik çalışma istiyor 🧘♀️
Karbonhidratı biraz daha kaliteli kaynaklara çekip (tam tahıllar, baklagiller), basit şekeri azaltman, akşamları çok geç yememen, düzenli yürüyüş ve haftada en az 2–3 gün karın + tüm vücut kuvvet egzersizi yapman karın yağını azaltmana çok yardımcı olur 💪 Özellikle yalnızca mekik değil, plank, squat, deadlift gibi büyük kas gruplarını çalıştıran hareketler metabolizmanı daha çok hızlandırır 🔥
Unutma, tartıdaki rakam değil, aynadaki görüntü ve ölçülerin daha önemli. Bazen kilon sabit kalırken göbek çevren incelir. Kendini başkalarıyla değil, sadece dünkü halinle kıyasla minnoşum 💕 Çok takılıp moralini bozma, 23 yaşındasın, vücudun hâlâ şekillenmeye çok açık.
İstersen başka bir Diyet & Beslenme sorusunda günlük beslenmeni ve hareketini yaz, birlikte daha net bir yol çizeriz 🌿✨ Yardıma ihtiyacın olduğunda her zaman yeni bir soru sorabilirsin 😘
Pcos var birde
Pcos varsa göbek direnci çok normal canım 💚 Moral bozma birlikte yönetilebilir bir durum bu 💪 Önce doktor takibini sonra insülin direnci odaklı beslenmeyi düşün 🌿✨