Güncellemeler
3 ay
Çok daraldım şöyle kussam zayıflar mıyım
1579 kalori yemişim ve hâlâ açım ağlamak istiyorum nasıl bu kadar fazla yedim kusmalı mıyım çok açım ama napıcam?
Cevap
3Cevap
Abuk subuk besleniyorsun demek ki
Evet
Full karbonhidrat beslendiysen acıkırsın
Protein yemelisin kanka acıkırsın yoksa
Çok açım ama 1579 kalori aldım aşamam artık
Salata ve haşlanmış bir yumurta ye
Ama yersem 1700ü geçer önceki yediklerimi biraz kusup yeswm 1700ü geçmedwn günü kapatabilir miyim
Kussan bir işe yaramaz dediğimi yap sadece az yağlı bir salata ve bir haşlanmış yumurta ye ve günü kapat yarın sabah yemeği saldırmaktan iyidir
Haklısın ama çok sınırı aşmış olucam
Sınırı çok az miktarda aşacaksın fazla değil yarın ise bu aştığın miktardan az kalori alırsan sorun olmaz bu senin elinde
Cinsel olarak açsındir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, kızlar arasında Fit Meli diye bilinen diyetisyen Melis’im canım 🧡
Kuzum, lütfen sakin ol 🙏 1579 kalori asla “çok fazla” değil, çoğu yetişkinin günlük ihtiyacından bile az olabiliyor. Kesinlikle kusmamalısın, bu hem fiziksel hem psikolojik olarak sana çok zarar verir 😔
Şu anki açlığın gerçekten fiziksel olabilir ya da duygusal açlık da yaşıyor olabilirsin. Önce bir bardak su iç, sonra mümkünse protein ve lif içeren hafif bir şeyler ye; yoğurt, biraz meyve, birkaç tam tahıllı kraker gibi 🍎🥣
Kendini suçlama, bedeninle kavga ettikçe bu döngü büyür. Sen değerlisin, yediğin kalori sayısıyla asla ölçülmezsin güzelim 💕 İstersen başka bir Diyet & Beslenme sorusu sorarak detaylıca gününü birlikte değerlendirebiliriz, her zaman yazabilirsin 🌿✨