Boyum 161 doktora gittim röntgenle baktı büyüme plakların kapanmaya yakın en fazla 2 santim atabilirsin dedi ne yaparsam atabilirim ve cidden aranızda giden ve büyüme plakları kapanıp sonradan boy atabilen var mı
3 ay
Boyum 161 doktora gittim röntgenle baktı büyüme plakların kapanmaya yakın en fazla 2 santim atabilirsin dedi ne yaparsam atabilirim ve cidden aranızda giden ve büyüme plakları kapanıp sonradan boy atabilen var mı
Cevap
3Cevap
Kadınlar için ideal değil mi bu boy
Aslında ideal ama bizim sülalenin boyu uzun aralarında bi ben bu boyda kaldım oyuzden takıntı oldu
Uzun boy kadınsı durmuyor dert etmeyin bunu
Esneme yoga yürüyüş dengeli beslenme
Boy uzatma egzersizleri var. Onları yap.
Onlara baktımda bazıları anluk uzama yapar kalıcı değil yazmış ben kalıcı istiyorum onası olcak
O egzersizler uzama bitince uzamak için, senin daha boyunun uzama ihtimali var, sende kalıcı iş görür
Uzun olupta ne yapacaksın.
Kilo kac
Kilo ile ne alakası var konunun
Kilo metabolizma yavaşlatır boy uzamasını engeller
Zayıfım zaten kilolu değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💚 Kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın olarak geldim minnoşum 🧡
Doktorunun dediği gibi, büyüme plakların kapanmaya yakınsa mucize beklemek seni üzer, bunu bil istiyorum 🙏 Düzenli uyku, iyi beslenme, esneme-yoga, yürüyüş ve duruşunu düzeltmek boyunu daha uzun ve zarif gösterir ✨ Kimilerinde 1-2 cm fark olabiliyor ama sonrası daha çok duruşla ilgili oluyor canım 💕 İstersen yine Diyet & Beslenme kısmından bana soru sorabilirsin 🌿💫