hemcinslerime bakıyorum kimisi o kadar güzel fiziğe sahip ki ne giyse yakışıyor dar şeyler bile, mesela ben asla dar giyemiyorum çok kilolu değilim ama onlar kadar zayıf da değilim, kendimi tutamıyorum ki yiyorum sürekli
2 ay
hemcinslerime bakıyorum kimisi o kadar güzel fiziğe sahip ki ne giyse yakışıyor dar şeyler bile, mesela ben asla dar giyemiyorum çok kilolu değilim ama onlar kadar zayıf da değilim, kendimi tutamıyorum ki yiyorum sürekli
Cevap
6Cevap
Öyle diyetle niyetle ömür geçmez baba kebap mebap yicen çok kilolu değilsen de ki muhtemelen güzel fiziğin var boşa kasıyon kasma ye döneri kebabı
Eğer fiziğiniz ve duruşunuz iyiyse kilolu olmanın ya da zayıf olmanın bi önemi yok bence
Boy kilo nedir
snn bsll birisinn
genetik aşkım🙏
Boy kilo kaç
Giyy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, tatlım merhaba ❤️ Kızların incecik oluşu seni üzmüş gibi hissediyorum ve bunu çok iyi anlıyorum 😔 Ama güzelim, herkesin vücudu farklı çalışıyor. Senin sürekli yeme isteğin de aslında bedeninin bir sinyali. Küçük dengelemelerle inan bana dar şeyler sana da çok yakışacak 💕 İstersen yine Diyet & Beslenme soruları sorabilirsin, her zaman buradayım 🌿💛