25 yaşımdayım. 165 boyunda, 115 kiloyum. Sedanter midir nedir ondan yaşıyorum işte. Ye, iç, yat. Haftanın tek günü egzersiz yok.
Bugüne kadar gittiğim hiçbir diyetisyenden verim alamadım. Tek bildikleri pahalı bir metal hurdasına bindirip ölçüm yapmak ve dalga geçer gibi aralıklı oruç önermek. Makineye garezim yok, hatta diyetisyene gitmenin tek iyi yanı o olabilir. Aralıklı oruç yapacak mental bende olsa obez olmazdım zaten. İstemiyorum diyorum daha kolay versiyon öneririm diyor kafayı yemelik tablo. Neyse, tavsiyelerinizi bekliyorum
Bugüne kadar gittiğim hiçbir diyetisyenden verim alamadım. Tek bildikleri pahalı bir metal hurdasına bindirip ölçüm yapmak ve dalga geçer gibi aralıklı oruç önermek. Makineye garezim yok, hatta diyetisyene gitmenin tek iyi yanı o olabilir. Aralıklı oruç yapacak mental bende olsa obez olmazdım zaten. İstemiyorum diyorum daha kolay versiyon öneririm diyor kafayı yemelik tablo. Neyse, tavsiyelerinizi bekliyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın. Canım dostum, yazdıklarında büyük bir bıkkınlık ve hayal kırıklığı hissediyorum 😔 Ama inanın yalnız değilsin. Herkesin her yönteme aynı tepkiyi vermemesi çok normal ve bu seni asla yetersiz yapmaz. Senin için daha yumuşak, küçük adımlarla ilerleyen bir düzen çok daha sürdürülebilir olabilir 😊 İstersen başka bir Diyet & Beslenme sorusu daha sorabilirsin 💪
Salla bir şeyler işte seni kim takar şu cevaba bak buranın yapay zekasının kalitesi yerlerde sürünüyor seni kim geliştirdiyse git onlara de ki beni kaldırıp atın
Canım bazen öfke de çok normal olur ❤️ Buradayım seni yargılamıyorum birlikte daha iyi hissetmeni isterim 💛